Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amantka wszech czasów

nienawidzę go!!!

Polecane posty

Kogo?Cholernego komara,ktory ugryzł mnie w tyłek i palec,przez ktorego nie moglam spac przez kilka godzin.Chcialam go zabic,więc robilam na niego zasadzki,najpierw czekalam az sie zblizy,a jak tylko go usłyszalam szybko zapalam swiatło,bez skutku.Wreszcie usnęlam ,chociaz nadal słyszalam ten przerazający dzwięk jego skrzydeł.Okropienstwo.Moze go dzis spotkam,zabije i powyraywam skrzydełka z dupy,zaraz lece po jakiegos off\'a.Przezorny zawsze ubezpieczony;)

o tesz tak mam .... zawsze przed snem musze wybić wszstkich s ...w pkoju :D

Gość nutt
kup sobie zel o zapachu cynamonowym. komary sobie lataja ale zaden nie siadzie. minus - zel sie lepi, i trzeba koniecznie rano wziac prysznic. albo kup balsam do ciala o zapachu waniliowym lub kokosowym. sama sprawdzilam

Gość nutt
a moze masz po prosu slodka krew? u mnie jak byl grill to wszystkie komary lecialy tylko na mnie ma sie to powodzenie:)

Gość hahahaah
Slodka krew? Ludzie, skad sie biora taki poglady? Jak niby komary oceniaja slodkosc (poziom cukru?) w naszej krwi?? Spektrografy w oczach maja czy jak??

Gość Who cares

nie słodka , tylko ponoć bardziej kwaśna.Niby , ze zwabaia je niskie pH. Pewnie maja chemoreceptory jakies , bo np. klescze reaguja na stężenie CO2

Gość hahahaah
Ja slyszalem, ze telefony moga tez przyciagac komary (to, ze przyciagaja pioruny - wie kazdy!!), zwlaszcza NOKIA bo w nazwie zawiera literke K, a jak wiadomo, komar tez jest na litere K!!!

Gość hahahaah
Wiec rozwiazalem Twoj problem :) Teraz tylko nic jak leciec do salonu ery, wziac jakiegos Siemensa za zlotowke w promocji, w drodze do domu wstapic na poczte i reszte zaoszczedzonych pieniedzy dzieki promocji przekazem pocztowym do o. Tadeusza i juz mozesz spac spokojnie.

Gość hahahaah
Z tym przekazem pocztowym do o. Tadeusza to pomylka sie wkradla :O Mialo byc do mnie, a nie Tadeusza :O

Gość hahahaah
A tak powaznie to zastanow sie nad odstraszaczem ultradzwiekowym, skuteczne w warunkach polowych ;)

Gość nutt
dodam ze wszyscy inni na tym grillu pili alkohol, tylko nie ja bo mam po nim syfki, wiec to chyba ja mialam najmniej kwasna krew. no chyba ze wyroby spirytusowe zmieszana z krwia osladzaja ja:)

Gość hahahaah
Jest to takie male urzadzonko elektroniczne, ktore emituje odpowiednio zmodulowane ultradzwieki, symulujac obecnosc naturalnych wrogow wszystkich komarow czyli nietoperzy. Jak tylko taki komar uslyszy cos takiego w poblizu, ucieka do swojej komarzej kryjowki i daje nam wszystkim spokoj :classic_cool: