Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie-wiem

czekoladowy ganitur

Polecane posty

Mam z nażeczonym problem chodzi o garnitur w kolorze gorzkiej czekolady.Jeśli macie namiary na sklepy w krakowie to baaaaaaardzo prosimy.

Gość a w kolorze słodkiej moze byc
?????????bo nie wiem, gdzie w kolorze gorzkiej czekolady, ale wiem, gdzie mozna kupic w kolorze słodkiej, podać namiary????

Gość UPUPUPIOP
A JAKI TO JEST KOLOR GORZKIEJ CZEKOLADY?PIERWSZE SŁYSZE..WIEM, KOLOR CZEKOLADOWY, ALE GORZKA???

czekolada gorzka jest ciemniejsza od mlecznej ;) a czekoladowy garnitór to dobry wybór.......

Gość same jestescie ciemniejsze
:D

Gość bileter w kinie
jak czekoladowy , to do sukienki w ciepłym odcieniu , czyli nie białej , a np. kość słoniowa

wejdź na www.newmen.pl Mają salony w całej Polsce, my kupiliśmy z tej firmy dla mojego przyszłego właśnie idealnie czekoladowy garnitur:-) Powodzenia:-)

Gość jakubowska
A jakie są ceny w new menie, bo jakoś nie miałam okazji sprawdzić?

Za garnitur z kamizelką, fularem i koszulą w Newmenie zapłacilismy 1500 zł. Myślę, że to w normie, zważywszy na to, że facet taki garnitur jeszcze ma szansę wynosić:-)

Gość ju1
CZEKOLADOWY GARNITUR TO BARDZO DOBRY POMYSł, NA NASZ śLUB WYBARALIśMY TEż TAKI KOLOR GARNITURU DO SUKIENKI W KOLORZE ECRUI.

my teraz szukamy, jest cięzko bo w sklepach jest już kolekcja letnia, garnitury jasne, szare, niebieskie, granaty, o brązy cięzko, szczególnie o takie bardzo brązowe nie o ciepłym kolorze tylko takie właśnie zimniejsze...znależliśmy 2 w vistuli ale nie w każdym salonie vistuli (lantier) są i też tylko na zamówienie....musisz pochodzić trochę i poszukać... a kolor gorzkiej czekolady oczywiście że jest, mleczna ma kolor jasniejszy i ciepły odcień, a gorzka jest własnie wpadająca prawie w czerń i ma chłodniejszy odcień... włosy przecież też się farbuje na kolor gorzkiej czekolady... pozdrawiam

Gość my tez mamy
bardzo ladny garnitur z kamizelka za 240zl.