Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda962130

normalne czy nie? dot. 3 latka

Polecane posty

Gość gwiazda962130

Witam jestesm mama 3 letniej Zuzi. nie chwale sie, ale poprostu jestem w szoku jak moje dziecko umie ulozyc puzzle z 30 czesci! kupilam jej od niechcenia a tu prosze! taka niespodzianka... a moze ja przesadzam? moze to norma? pozdrawiam

Gość to genialne dziecko
Przyszła noblistka :D:D:D:D

Gwiazda - przygotuj się, że co abrdziej zakompleksione i niezadowolone ze swoich dzieci zjadą Cię tutaj na maxa. Zjedzą Cię bez zakąski, a jeszcze się naczytasz samych przykrych rzeczy o swojej córci. Szkoda nerwów. Ciesz się, bo masz super córę!

to nie jest normalne ze 3 letnie dziecko uklaad takie puzzle. Gratuluje bobaska! Mozesz byc naprawde dumna z twojego skarba... Postaraj sie cwiczyc z Zuzia i kupuj jej trudniejsze puzzle, i ukladajcie, oczywiscie w ramach zabawy a nie przymusu.

Gość naprawde zdolne
masz bardzo zdolne dziecko:) moje tego w tym wieku nie potrafiły podsuwaj jej takie ambitniejsze zabawy moze jeszcze odkryjesz inne zdolności:)

Rany, jestem mile zaskoczona, że na tym forum sa jeszcze ludzie :) pozdrawiam zatem wszystkich.

Gość annii
Podzielam twoje zdumienie :) moja mała ma 2 lata i 8 mies. Układa puzzle z 24 elemantów, też byłam zdziwiona :) dzieci są mądrzejsze niż myślimy :D

Gość alllaer
podobno dzieki są lepszymi wzrokowcami.. Gratuluje małej Zuzi :)

shalla masz racje ,tez myśjałam że co poniektóre zazdrośnice poużywają sobie z autorki topiku moja córcia w tym wieku nie potrafila układac takich puzzli

Gość gwiazda962130
witam dziekuje za mile odpowiedzi ;-) bylam pewna ze mnie niektore mamy zjedza, ale nie... bardzo mnie to cieszy ;-) poki co, zamowilam 2 paczki puzzli ;-) mala sie domaga, jeszcze chwila i powiem ze na pamiec uklada - spryciula mala moja kochana mama 3 letniej Zuzi