Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania89

Co zrobiłybyście na moim miejscu?

Polecane posty

Gość Ania89

Witam, jestem Ania mam taki mały problem i dlatego chciałabym poradzić się Was drogie kobietki co mam zrobić, a mianowice sytułacja wygląda następująco mam 16 lat(wiecie właśnie skończyłam gimnazjum tak więc prawie dorosła kobietka) i poznałam chłopaka, niby nic dziwnego a jednak problem jest, chodzi o to że on ma 13 lat ale jak na swój wiek to już prawie mężczyzna z krwi i kości wiecie - klata i ogólnie jest umięśniony, i teraz pytanie do Was czy mam się z nim wiązać? Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam.

jasne, wygladacie mi na bardzo dojrzalych do zwiazku, kobietka i mezczyzna. tylko w USC moga sie troche czepiac i obawiam sie, ze zażądaja zgody rodzicow.. :O

Gość plusz
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Gość o ja pindole
wiazac powiadasz. czemu nie,zwasze rokuje to na dobre,ze dasz rade wchowyc sobie faceta od dziecka,hehe

Gość qrdwq
Dzieci to maja problemy. bciągnij mu i jak sie spuści to znaczy że mozesz :))

Gość Ania89
No tak musiało się znaleść pare osób które mają jeszcze mleko pod nosem i nie rozumieją problemu, przykra sprawa.

Gość o ja pindole
za to grozi kryminal! sex z nieletnimi wiec albo bez seksu albo zmiana chlopaka

Gość Ania89
A kto tutaj mówi o sexie? Ja sobie bynajmniej nie przypominam.

Gość qrdwq
No mam 13 lat. Ale najważniejsze abys ty Aniu miała spermę pod nosem.

Gość Ania89
Widzę że tutaj są tylko osoby pozbawione jakichkolwiek uczuć, które nie charakteryzują się wyrozumiałością i pomocną dłonią w radach życiowych, ale oczekuje na poważne posty w tym temacie.

Gość 13-letni chłopczyk
Buhahahahah dobre. Toż to pedofilia

Gość Celyna celyna
Buhahahahahaha 🖐️ prowokacja :P Najleopsze bylo : "mam 16 lat(wiecie właśnie skończyłam gimnazjum tak więc prawie dorosła kobietka)" Prawie robi wielka roznice ;):classic_cool: "ma 13 lat ale jak na swój wiek to już prawie mężczyzna z krwi i kości wiecie - klata i ogólnie jest umięśniony" dobre :D:P

Gość Ania89
Ejo pomożecie mi podjąć decyzję? Wkońcu kobiety powinnybyć solidarne i trzymać się razem.

Gość tia mysle że w tej
sytuŁacji to jest kolejna debilna prowokacja :O

Gość Aniu kup wibrator

Gość bebebe
ja bym Ci odradzała. toż to jeszcze dzieciak. a jak wiadomo dziewczyny szybciej dojrzewają emocjonalnie dlatego powinny mieć starszych partnerów

Gość Ania89
Jaka znowu prowokacja? Przecież chcę tylko otrzymać pomoc a nie kogokolwiek prowokować, a że nie którym osobą na tym forum nie podobają się moje problemy to jego sprawa, przecież żyjemy wkońcu w wolnym kraju i każdy ma prawo wyrażać się jak mu się tylko podoba, to taka moja mała dygresja, oczekuje naprawde na poważne odpowiedzi.

Gość Celyna celyna
Kobiety sa solidarne z kobietami, dzieci poinny byc solidarne z innymi z dziecmi :)

Gość a ja uzywam
buahahaha dziecko o czym ty mowisz?! wiązać? hehehe dobre:) to nie ostatni facet w twoim zyciu zapewniam cie i nie angazuj sie za mocno bosh to jeszcze jestescie dziecmi!

Gość skoro
zauważasz rozwinietą klatę u prawie meżczyzne, to widać masz ochote na seks, ale pamietaj, ze mimo wygladu to jest dziecko, czyżbyś droga Aniu miała zapedy pedofilskie?

Gość lo boszeee
jeszcze 5 lat i synowe zaczna mi sie zlazic:( A ja jeszcze sama taka MLODA JESTEM;)

Gość Ania89
Ja nie jestem dzieckiem to po pierwsze, jeśli uwarzasz że wiek jest wyznacznikiem tego co ma się w głowie to sam/a zasługujesz na miano "dziecka", wybacz.

Gość lo boszeee
ale chyba trzynastolatka z "rozwinieta klata" Nie mozna nazwac doroslym facetem:(

Gość Ania89
To że jest dobrze rozwinięty i ma 13 lat nie oznacza że ma pusto w głowie, nie generalizuj proszę, mi się wydaje że mogłabym stworzyć z nim związek który zaowocował by miłością obustronną oczywiście.

Gość dziewczynko
ten topik sam jest wyznacznikiem tego co masz w głowie. weź zostaw chłopczyka w spokoju bo to jeszcze dziecko. Może jak skończy 16 lat to bedzie sie predzej przy zdrowych zmysłach zaczynał spotykać z dziewczynami, bo na razie to dziaciak sie próbuje w doroślaka bawić.

Gość Celyna celyna
Wiek jest wyznacznikiem doroslosci - to na pewno :) Kazde dziecko mowi, ze nie jest juz dzieckiem ;) Za 10 lat sama sie bedziesz z siebie smiac :P

Gość ten topik to prowokacja naBank

Gość Celyna celyna
Chociaz moze Ania ma racje :P Moze ten 13 latek jest naprawde dojrzaly ponad swoj wiek- w koncu ta klata :P Sadze, ze to swiadcz o tym, ze oboje juz za rok mozecie nawet pomyslec o zalozeniu rodziny :)