Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania89

Co zrobiłybyście na moim miejscu?

Polecane posty

Gość Ania89
A ten znowu z jakąś prowokacją, jesteś trywialny wiesz? No ale dlaczego, przecież jestewm w stanie dać mu ciepło i miłość on też jest bardzo dojżały a co za tym idzie bardzo opiekuńczy w stosunku do mnie, ja uwarzam że ten związek może okazać się bardzo miłą i owocną przygodą, a i może coś więcej z tego będzie, kto wie kto wie.

Gość lo boszeee
Nie mniej jednak bede sie upierac, ze protestuje przeciwko ewentualnemu zwiazkowi mojego syna za 5 lat!!!!!!!!

Gość Celyna celyna
Bedziecie seksic sie jak kroliki przez rok a potem przystapicie do robienia powaznych planow, slub i dziecko- moze nawet becikowe bedzie jakies...Echhh zazdroszcze :0 No i Twoje dziecko bedzie mialo tatusia starszego o niesopelna 15 lat :) Beda mieli dobry kontakt- i nie bedzie sie dziecko wstydzilo, ze ma starych rodzicow. Cudnie ....echhh

Gość lo boszeee
No tak! 16-lata znajaca slowo "trywialny" , a slowo dojrzaly, piszaca przez "ż"

Gość prowokacja na bank

Gość Celyna celyna
przepraszam za niedyskrewtne pytanie ale on juz moze? czy sprzecik urosl jak klata? Nie bopisz sie przedwczesnych wytryskow :O?

Gość Ania89
Nie możesz mu tego zabronić, wiesz o tym? Człowiek z założenia jest wolną istotą tak więc reasumując masz bardzo małe sznse aby czegokolwiek mu zabraniać, więcej zaufania a świat będzie lepszy, zapewniam Cię.

Gość Celyna celyna
brawo Aniu!!! W ogole co za idoci wymyslili , ze doroslym sie jest od 18 roku zycia! Bzdurryyyyy.Kazdy ma tyle lat na ile sie czuje, wiec nawet 10 latek ma prawo do zalozenia rodziny! Walcz o swojego...yyyy..mezczyzne :P

Gość lo boszeee
Mylisz sie bardzo!!! Trzynastolatkowi moge zabronic! Ba powiem wiecej! Musze!!!! Nie wyobrazasz sobie chyba, ze zostane babcia w wieku trzydziestu kilku lat!!!:P:P:P

Gość Ania89
Że ktoś ma bogate słownictwo to chyba dobrze, co nie? A błędy każdemu się zdarzają, więc proszę o kulturę języka wobec mojej osoby. Nie interesuje mnie jego organ rozrodczy, ja pragnę ciepła które emanuje z związku dwojga kochających się osób.

Gość lo boszeee
Celyna!!! No zlituj sie! obnizylas wiek startowy o cale 3 lata!!!!

Gość Celyna celyna
lo boszeeee jesli znajdzie dobrze platna prace :p i mieszkanie to niewiele bedziesz miala do gadania :p

Gość lo boszeee
No tak! Moze do Anglii wyjedzie!!!

Gość Ania89
Nie chciałbym być Twoją córką, to tak jak bym w więzieniu siedziała za niewinność, przykra sprawa.

Gość lo boszeee
No wierz mi, ze ja tez nie chcialabym zebys byla moja corka:P

Gość Celyna celyna
lo boszeee No wiesz, my juz jestesy starej daty :P Teraz dzieci widocznie sdzybciej dojrzewaja ... Niedlugo 6 latki zaczna pisac tu o swoich problemach z seksem :O Aniu - ale zwiazek dwwojga niestety obejmuje tez sprawy seksu :O Wiesz jesli on jest taki dojrzaly i ma te klata taka, ze echh...to neistety bedzie Cie namawial na ...pozycie intymne ;)

Gość lo boszeee
Celyna! no teraz juz mnie dobilas😭 Musze poszperac, czy nie ma tu gdzies mojej szescioletniej coreczki> Moze tez kreci jakis romans za moimi plecami:(

Gość Celyna celyna
lo boszeeee Moze podrywa za twoimi plecami takie np. biednego Myrevina :O Te dzieci teraz sa nad wyraz sprytne 😭 Niedlugo sie okaze, ze Twoj syn to Zabi Kruk :O

Gość Ania89
Namawiać to on może, a czy ja się zgodzę to tylko moja sprawa, znam swoją wartość i nie pozwoliłabym nigdy na jej obniżenie, a widze po osobach na forum że brak tolerancji jest tutaj zjawiskiem dość powszechnym.

Gość Celyna celyna
ale to nie bylaby taka za perspektywa bo jak wiadomo on jeszcze nei ma dziewczyny ;)

Gość Celyna celyna
Brak tolerancji? Aniu ja zycze Waszemu zwiazkowi powiodzenia :) Ale jako dojrzala osoba powinnas wiedziec , ze zwiazek to nei tylko przyjemnosc wynikajaca z emocjonalnej bliskosci ale i obowiazki :O np.seks :P

Gość lo boszeee
😭😭😭😭

Gość Ania89
Sex zaliczasz do obowiązków? Widzę że ktoś tutaj ma problemy z pożyciem intymnym.

Gość Celyna celyna
ja juz jestem stara , po dwudziestce od dawna :( Wiec w moim wieku to juz sie nie mysli o takich sprawach tylko o cieplych kapcioszkach i masci na hemoroidy :(

Gość lo boszeee
no widzisz! Z wiekiem czlowiekowi calkowicie wypacza sie poczucie wartosci:P:P:P

Gość Celyna celyna
Poza tym moj opartner nie ma juz takiej kalty jak wtedy gdy mial 13 lat :p

Gość lo boszeee
No tak! A kiedy czlowiek chcialby sobie spokojnie posiedziec, to okazuje sie, ze nie moze, bo musi dzieci chronic przed romansem😭

Gość Ania89
A tak z ciekawości o osoba o nicku Celyna, to chyba nie zaczerpneła pomysł z piosenki Kultu - Celyna? Mam taką nadzieję oczywiście.

Gość Celyna celyna
Moze powinnysmy to zakceptowac lo boszeee i zajac sie czyms pozytecznym :P Np. robieniem na drutach kaftanikow dla wnukow :O