Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doardzicie

Gdzie zrobić 18nastke? WARSZAWA

Polecane posty

Gość doardzicie

Jakie kluby polecacie? oczywiscie by cena byla przystepna... nie musi byc on bardzo znany.... wazne by bylo milo, i w miare tanio... gdzie robiliscie swoje 18nastki?

Gość w domu

Gość doardzicie
w domu troche lipnie..bo zamierzam zrobic z kolezanka.. nie zmieszcze ok 100 osob, a nawet nie chcialabym wpuscic wszystkich ludzi do domu :P bo bby mi nic nie zostało:P

Gość dobry temacik
szkoda tylko ze tak mało wpisów... wpisujcie się..bo sama chetnie tez bym skorzystała z waszych rad :)

Gość discrete club
Chcesz zorganizowac tanio imprezę? Zrób to w DISCRETE! Tylko w lutym możesz to zribic już od 1300 zł! To jedyna taka promocja w Warszawie a przecież okazji do świętowania jest cała masa! Promocja obowiązuje od poniedziałku do czwartku. WWW.DISCRTETE.COM.PL Tomek 723837788 tomek@discrete.com.pl Organizujemy WSZYSTKO! Imprezy zamknięte, firmowe, towarzyskie, klubowe, urodziny,osiemnastki 18-tki, połowinki, walentynki, dzień kobiet, bale, dyskoteki, DJ party, zapewniamy catering, tanio, promocja, warszawa!

Gość olka676
Lubię klimat lokalu Ganesh w galerii Metro. Autentyczna kuchnia z Indii, robiona zresztą przez indyjskiego kucharza. Ja tam robiła 18 i było bardzo oryginalnie ;)

Gość Pozdrawiam Władek
Fajne zbiory lokali mają na http://bankietyikonferencje.pl/ Nie sugeruj się nazwą bo większość lokali tam urządza wszelkie imprezy okolicznościowe :P

Gość gość
Podpytaj w Deseo, to jest na Służewiu, można sobie tam podjechać metrem, niedaleko jest Wilanowska. Miałem tam robione urodziny i myślę, że impreza się udała, wszyscy byli zadowoleni. W pakiecie miałem Dj, obsługę, ochronę, można było mieć swoje rzeczy do jedzenia czy picia, także nie trzeba było koniecznie u nich zamawiać. Ja brałem salę do 15 osób, ale mają też większe, poza tym można się zdecydować na wynajęcie całości, ale to już naprawdę trzeba robić dużą imprezę dla 200 osób...

Gość Grzechu1990

Może w Restauracji Ursus? Jeśli to nie musi być klub, to polecam, bo też jest miejsce na zabawę, można potańczyć, a jedzenie jest bardzo dobre, obsługa super i ceny też są spoko jak na warszawskie standardy.