Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temperaturaaaaaa

Ciążaa

Polecane posty

Gość Temperaturaaaaaa

Gdy jest sie w ciazy to jaką ma się temp. zaraz po owulacji? Wzrasta, czy jest normalna a dopiero przed okresem wzrasta?

Gość odpowiadam
no owulacji wzrasta okolo 0.4 stopnia.dzien lub kilka przed okresem spada do tajej jaka byla przed owu.gdy dojedzie do zaplodnienia to nie spada a moze nawet wzrosnać ponad37 st

Gość Temperaturaaaaaa
dziekuję czyli jesli po owulacji jest niska, a dopiero na tydz. przed okresem troszkę wzrasta to możan wykluczyć ciążę?

Gość odpowiadam
po owulacji nie moze być niska! zaraz po owulacji wzrasta a potem tuz przed okresem spada.

Gość Temperaturaaaaaa
Ale ja miałam po owulacji własnie niską - nie wiem co sie dzieje, miałam około 36,4. A dopiero teraz mam 36,7 Co o tym myslisz?

moze by tak test ciazowy jesli chcesz wiedziec czy jestes w ciazy??

Gość Temperaturaaaaaa
Jest jeszcze za wcześnie na test.

Gość Temperaturaaaaaa
Majjju a co sądzisz o mojej temperaturze?

Gość Cynamonek834
Hej. Ja jestem w podobnej sytuacji, też zauwazyłam skok temp. po pewnym czasie po owulacji - ale nie wiem o czym to swiadczy, zawsze po owulacji miałam wyższą - dziwne rzeczy sie w tym miesiącu dzieją - jak bedzie to się okaże :)

Gość niska temperatura
poniej 36,6 wyklucza raczej ciążę

Gość odpowiadam
a skad pewnosc ze mialas owulacje wtedy gdy byla niska temp? moze dopiero tuz przzed jej wzrostem, to bardziej parwdopodobne.w ogole to na moje troche jest za niska oby mozliwa byla ciaza.. chociaz kto wie

Gość Temperaturaaaaaa
To był termin owulacji - ja zawsze mam prawie tego samego dnia cyklu, bolały mnie jajniki no i sluz - był przerozyczty, rozciagliwy.

o ile mi wiadomo to temp. wzrasta w czasie jajeczkowania i utrzymuje sie na tym poziomie przez 3 dni-to jest okres plodny, potem temp spada-okres nieplodny, od kiedy prowadzisz takie obserwacje? tzn. od ilu cykli?

Gość Temperaturaaaaaa
Od 5

to sie zdarza ze temp sieda 36.7 w drugiej polowie cyklu gdzies o tym czytalam w necie, ale nie moge znalezc tej str. pamietam ze kiedys bylo takie samo pytanie na forum nawet :) krotko prowadzisz obserwacje wiec za duzo nie mozna powiedziec- zaznaczam ze pisze tylko to czego sie nauczylam czytajac rozne opracowania na ten temat, natomiast ja tej metody nie stosuje

Gość Cynamonek834
Zawsze miałam wysoką w drugiej połowie cyklu i to nie oznaczało, ze byłam w ciaży!

Gość bleeeeeeeeee
mnie zostało 8 dni do okresu (cykle mam długie 36, 38 dni nawet) i dziś mam tem. 37.1 ... To pewnie nic nie znaczy . a moze jednak...

Gość paris20
a ja boje sie ze jestem w ciazy, kochalam sie z facetem ale nie skonczyl we mnie i byly to teoretycznie nieplodne dni(24 chyba i 26)dziś jest 27 powinnam miec okres juz a nie mam...acha, tem jesrt niska bo 36,6 rano bylo?:(

Gość kreska.kropka
teoperaturea skacze po owulacji i jest to sygnał,ze sie juz odbyła ,podwyższona jest od momentu miesiaczki -