Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luck

samotnosc w obcym panstwie

Polecane posty

Gość luck

czy ktos kiedys wyjechal do obcego panstwa sam,totalnie bez znajomych?nie polecam,co czlowiek moze robic sam w wolne dni nie znajac nikogo???

Gość jest taki film polanskiego
lokator zobacz co cie czeka

Gość do luck
a gdzie mieszkasz?

Gość elektroniczny kod
Tez tak mam:) w sumie niedlugo bede miala duzo obowiazkow bo dzidziusia bede miala,ale poki co tesknie strasznie bo za duzo mysle...

Gość hankab
ja tez czuje sie samotna los rzucil mnie do innego panstwa czuje sie jak ktos odciety od korzeni monotonia nuda i brak celow to chleb powszedni jak ktos czuje sie tak samo jak ja niech do mnie napisze edytabem@o2.pl moze razem stworzymy forum samotnych za granica pozdrawiam

Cześć! Nie jesteście sami! Ja już 4 miesiąc siedzę sama w obcym państwie i nie mam ZDANYCH znajomych. zwiariować można, nie ma się nawet do kogo odezwać. Popadłam w jakąs apatie albo inaczej mówiąc \"letarg\" - zamist cieszyć się życiem przesypiam całe dnie i tylko czekam na powrtó do Polski... STraszne, bo pewnie bede tego zalowac....

Ale dlaczego nioe macie znajomych? jestescie odcieci od ludzi? Nie pracujecie, nie uczycie sie? Nigdzie nie wychodzicie?

Enamorada------> ja jestem na stypendium i zajec mam baaardzo bardzo malo (2 godziny w tygodniu!), w dodatku nie znam jezyka no i nikt nie przejmuje sie dziewczynka polski, ktora jedyne co porafi, to pwiedziec \"czesc\' i ladnie się usmiechnąc.... Z angielskim tutaj baaardzo słabo wsrod ludnosci i/.... no i to chyba glowne powody. Hankab, Z dalekiej polnocy ------------> witajcie i piszcie!! to pomaga! :)

to coś jak ci co śpiewają: wolność moja jedyna... matko moja... dziewczyno tęsknię... żółty liść na kracie... licz się z konsekwencjami i nie płacz w rękaw ! coś jak \"zmuszona\" do prostytucji... ?

Gość hankab
super ze ktos odpisal znaczy sie ludzie ze nie jestesmy tacy sami w tej samotnosci co planujecie na dzisiaj bo ja zamierzam ruszyc swoje cztery literki i wyjsc gdzies chocby to byl spacer do tego na pocieche gora lodow i juz czuje sie lepiej fajnie ze jestescie

siedźcie tam... tylko biadolenie nad dolą jest co najmniej żenujące...