Friend 0 Napisano Lipiec 1, 2006 jesteście zadowolone z korzystania z depilatora czy nie polecacie go jako sposobu na usunięcie tego ohydnego owłosienia :P ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amantka wszech czasów 0 Napisano Lipiec 1, 2006 jestem zadowolona i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miss sporty Napisano Lipiec 1, 2006 a ja nie jestem zadowolona i nie polecam..wloski odrastaja juz za dwa dni a zawsze mialam bardzo male owlosienie wiec nie wiem czemu tak szybko odrastaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amantka wszech czasów 0 Napisano Lipiec 1, 2006 mi odrastają po ok3tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorris Napisano Lipiec 1, 2006 Ja kupiłam depilator do brwi i bikini i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka81 Napisano Lipiec 1, 2006 Ja mam depilator ale używam go "od święta" bo boli. Teraz spróbuję tej metody cukrowej o której się tyle naczytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Friend 0 Napisano Lipiec 2, 2006 ja juz próbowałam dwa razy z ta pasta cukrowa... nie wyszło, bolało jak cholera, zapaćkałam cała kuchnię, długo to wszystko trwa... dlatego chyba zdecyduję się na depilator :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amantka wszech czasów 0 Napisano Lipiec 2, 2006 jakiej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Friend 0 Napisano Lipiec 2, 2006 nie wiem jeszcze :) ale podobno z firmy Braun są niezłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirietka 0 Napisano Lipiec 2, 2006 polecam. Jatez jestem bardzo zadowolona. tylko proponuje jednak kupic z wyzszej p[olki. Te najtansze sie nie sprawdzaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Friend 0 Napisano Lipiec 2, 2006 a możesz mi powiedzieć jaki Ty masz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirietka 0 Napisano Lipiec 2, 2006 Mam brauna silk e-pil, ktorego nie uzywam. nie dawal sobie rady z moimi mocnymi wloskami i bolalo bardzo a wyrywal tylko niektore wlosy. Kupilam sobie depilator firmy Zepter dalam 190pln i nie zaluje. Cena podobna a jakosc wogole nieporownywalna. nareszcie mam gladkie nogi i nie tylko. Depiluje rozniez bikini i pod paszkami. Bolalo tylko za pierwszym razem. Uzywam go na biezaco i mam nareszcie swiety spokoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Friend 0 Napisano Lipiec 2, 2006 aha:) szczerze mówiac to pierwszy raz słyszę o depilatorze tej firmy, bardziej znam ja z produkcji garnków:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenna Jameson 0 Napisano Lipiec 3, 2006 Używam depilatorów od 8 lat. Jestem bardzo zadowolona. Z czasem niektóre włosy nie odrastają wcale. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirietka 0 Napisano Lipiec 3, 2006 Mam wiele rzeczy z tej firmy. I nie sa to garnki:D Np. Sciereczki z mikrofibry, zelazko, odkurzacz, kozmetyki itp. Z wszystkich zreszta jestem bardzo zadowolona.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach