Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freeezja

Lampa BIOPTRON a trądzik....

Polecane posty

Gość Freeezja

Witam, Chcialam sie dowiedziec cos wiecej o skutecznosci dzialania lampy BIOPTRON. Takowa posiadam w domu, ale zawsze po kilku dniach naświetlania rezygnowalam. Brak mi cierpliwosci, systematycznosci. Chcialabym dowiedziec sie jakie sa efekty w stosowaniu tej lampy? Po jakim czasie? Jak czesto trzeba nasweitlac twarz/plecy.../ mioejsca zapalne? Osobiscie z tradzikiem borykam sie od kilku ładnych lat... Probowalam juz wielu specyfikow... z jakim efektem ? roznym... Czasme sie poprawialo... czasem pogarszalo... Ale za kazdym razem po jakims czasie moja twarz wracala do poprzedniego stanu. Bardzo zle sie z tym czuje. Nie potrafie z tym zyc. Czuje sie przez to gorsza, moja samoocena spadla do minimum. Stosowalam rozne antybiotyki przepisane przez dermatologa... ktore cos pomagaly - ale tylko chwilo. Potem sie na nie uodparnialam i robilo sie znow gorzej i gorzej... Moj tradzik na dzien dzisiejszy nie jest w stanie zaawansowanym... ale i tak nie jest za dobrze. Wystepuje liczne wagry na nosie, policzkach i minimalnie na czole. A pozatym mam straszne blizny i sporadycznie wyskakuja duze pryszcze. Wracajac do mego pytania... Bardzo prosilabmy o jakiekolwiek rady/ sugestie/ opinie na temat lampy BIOPTRON Z gory dziekuje ;-)

Gość kolezannnkkaa
Mi nie pomogla

Gość Oj kolezanko
Nawet nie odpowiedzialas.

Gość bioptron.med.pl
Witam, temat trądziku jest dość popularny. Nie jest to sprawa łatwa. Wymaga naprawdę systematyczności i determinacji i poświęcenia czasu. Efekty są widoczne czasami dopiero po trzech miesiącach. Jeżeli macie jakieś pytania, to zapraszam, mój tel. 0-601 237-357

Ja używałem lampy Medolight (o niebieskim świetle), wymagało to niezwykłej determinacji bo trwało to chyba 3 albo 4 miechy, ale na różnicę jaką po tym zobaczyłem warto było czekać.Efekty są trwałe..Pewnie gdybym naświetlał się cały czas moja skóra wyglądałaby jeszcze lepiej:) Ale na początku była masakra:p Bioptronem pewnie też się da to zrobić, tylko nie będzie to łatwe bo obszar naświetlania jest bardzo mały.

Gość zmeczony zyciem
Witam! Moj poblem polega na tym ze latem moja skora jest w dobrym stanie, zadko kiedy trafi sie maly syf, ktory znika na drugi dzien, moje pytanie polega na tym ktora lampa daje najbardziej zblizony efekt do słońca. Zauwazylem ze tylko slonce poprawia stan mojej skory, bo zima jest straszna :/ prosze o pomoc kogos kto sie na tym zna i potrafi mi doradzic rodzaj takiej lampy jesli takowa istnieje :/ z gory dzieki.

Gość here i am
Witam wszystkich Ja mam takie pytanie czy mogą wystąpić jakieś skutki uboczne po używaniu takich lamp, że zamiast lepiej w istocie będzie gorzej? z góry dziękuje za odpowiedź