Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figle figielki

erotyczne gry, zabawy urozmaicenia

Polecane posty

Gość figle figielki

chcialabym cos nowego sprobowac, wdrazyc w moje zycie seksualne.ale jakos brak mi pomyslow.moze ktos pochwali sie jakie wdraza w swoim zyciu.jakies gry,inscenizacje, zabawy ...miejsca ciekawe .... moze dzieki wam wpadne na cos fajnego.marzy mi sie jakas noc pelna wrazen

najlepsza gra erotyczna to szachy....Jak koń bije królowa.

Gość figle figielki
moze ktos ciekawszego opowie/ niewiem jakies kajdanki, biata smietana wylana na cialo. hmm brak pomyslów

Gość o to może być dobre

Gość figle figielki
romantyczne :) a tak na szalone noce,pelne zabawy,smiechu , wrazen

No ja o kajdankach myślę....tyle że mój mąż nie chce sie zgodzić :( Inscenizacje odpadaja bo bym nie zachowała powagi. Może seks na plaży albo gdzieś spróbuj. Nie wiem co ci poradzić zależy czy jesteś kobieta czy facetem i co już robiłeś/aś.

Gość figle figielki
kobieta był sex w jeziorku przy blasku ksiezyca.cudownie... a tak poza tym to w domu.chcialabym kiedys zaskoczyc mojego narzeczonego i zrobic "cos" innego.ale nie wiem.kajdanki tez mi sie marza.ale .... hmm sama niewiem

No mi sie od dawna mazy taki pozorowany gwałt...Tylko jak o tym powiedzieć facetowi eh. Sex na plaży jest niezły, a w domu to kiedys się w malowanie ciała bawiliśmy...też było fajnie.

Gość figle figielki
jak w malowania ciała?? wiesz czasem mam wrazenie ze tylko on sie zabiera do rzeczy, tylko on wymysla by bylo mi dobrze.choc raz to ja bym chciala cos zrobic,...by on byl zaskoczony, a przy tym mielismy tez fajna zabawe, lub fajne wrazenia

w malowanie. Wiesz takie z farbkami specjalnymi. Znaczy sie malowaliśmy się na wzajem...może to nic takiego ale fajnie było

w malowanie. Wiesz takie z farbkami specjalnymi. Znaczy sie malowaliśmy się na wzajem...może to nic takiego ale fajnie było

Gość o mammamijjaa
Jak nazywają sie te specjalne farbki i w jakich sklepach mozna je kupić?? może być fajna zabawa!

Gość o mammamijjaa
a co trzeba sie malować w łóżku???????????

Chyba niekoniecznie. :O Wiesz, nie pomyślałam, że nie w łóżku... :O :)

Gość Spróbuj tego
kajdaneczki udawany gwałcik kamienna twarz (jedna osoba pieści ustami ciało drugiej osoby, a druga ma być nieruchomo i zachować kamienną twarz) jakieś delikatne sado-maso - w granicach rozsądku (Master i niewolnica albo Pani i jej służący) nowe pozycje ... toż to tego cała masa :D

Gość figle figielki
kamienna twarz - hmmm brzmi ciekawie.ale czy da sie wytrzymac? farbki tez mi sie spodobały.inne pozycje.probujemy czasem.niekiedy ubaw sptraszny orzy tym.no i wrazenia tez fajne

Gość Spróbuj tego
W kamiennej twarzy jest piękne, że im bardziej "kamienna osoba" jest nieugięta, tym większych doznaje pieszczot od drugiej - w końcu i tak nie wytrzyma, ale jaka jest jazda ;-) Takie giereczki pani-niewolnik też dodają pikanterii i smaczku, kobieta może sobie wówczas na wiele pozwolić, czego normalnie pewnie by nie robiła (pewna wyniosłosć i nutka próżności, kontrola sytuacji i spełnianie życzeń), wszystko jednak w granicach dobrego smaku :)

Gość figle figielki
ciekawe ciekawe. trzeba bedzie to wprowadzic w zycie :) czy ktos ma jeszcze jakies inne propozycje

Gość figle figielki
a co z bita smietana, jogurtami rozlanymi na ciele. karmel odpada ;:) nasluchalam sie ujemnych opinie.tak jak i o wosku

No kurczę - wypróbuj i opowiedz nam jak było. :D Myślisz, że my wszystko wiemy? :O

Gość figle figielki
wiesz, wiem ze niewiecie wszystko tylko tu czasem wchodza - hmmm jakby to okreslic tacy " uświadomieni" ze mialam nadzieje na jakies fajne pomysly.dlatego drazylam temat

A to, co pisałam o patrzeniu w oczy, to nie tylko romantyczne jest ale równiez bardzo perwersyjne. Myślisz, że to łatwe? To bardzo trudne i wymaga ogromnej odwagi! :)

Kiedyś czytałam tu, że mężczyźni lubią patrzeć, jak ich dziewczyna zaczyna sama się pieścić. Ponoć uwielbiają> Ale weź i bądź tu taka odważna... :O

Perła, ja tak czasem robię. W sumie jak już raz się odważysz to potem już łatwo a na prawdę warto...fajna atmosfera się wtedy robi :P Polecam!!!

A co do urozmaiceń: jest jeszczeseks oralny i analny jeśli nie próbowaliście jeszcze.