Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amantka wszech czasów

uzywam szamponu z czarnej rzepy i odnosze wrazenie ze jest lepszy od innych

Polecane posty

Gość a co taka na tą kase łasa jest
es?

ja kiedyś używałam i zabijałam ten zapach odżywką która ładnie i intensywnie pachniała bo nie mogłam znieśc tego zapachu, ale szampon ogólnie jest ok

ja nie wiem jaki to był już nie pamiętam ale nimiłosiernie cuchnął z tego względu przestałam używac

Ja sie całkowicie przeżuciłam na dove szampon i odżywka, teraz mam zamiar kupic sobie maske bo jeszcze z dove nie miałam

A ja właśnie mam fajnie nawilżone wydaje mi sie ze az za bardzo, byle tylko sie nie zaczeły przetłuszczac

Gość się narobiło
ooooooooo hoho :O:O:O:O:O

ja go tylko raz kupiłam i wiecej już nie, jakoś mi nie pasował choc wiele osób go używa i podobno dobry jest

Gość siano na głowie
do moich wyjątkowo wymagających zniszczonych włosów nadaje sie: -pantine złoty moze byc -schauma brazowo-bezowy chyba kokos -avon do farbowanych -ujdzie Do tego MUSI byc odzywka. najlepsze sa tez z farb. ale chyba nie sprzedaja takich duzych i osobno... :( natomiast odradzam: -wszystkie do przetluszczajacych sie (wlosy i tak sie utłuszcza i tak... a tylko je zniszczy) -elseve czerwony - niby do farbowanych zniszczonych, a mam po nim siano -fructis do zniszczonych ( pomaranczowy ) -bambino :)

Gość siano na głowie
timotei tez nie mrs potters czy jak im tam -zdecydowanie nie juz nic mi nie przychodzi do glowy napisalam tylko co niszczy wlosy

Gość siano na głowie
a i broń boże żadnych na wieksza puszystosc! one najbardziej wykanczaja wlosy rzepa tez byla zla, pozyczylam od babci ale chyba miala jakiejs taniej firmy

Gość siano na głowie
Dove granatowy bardzo wysuszał włosy, niszczył. W ogóle nie mogłam ich rozczesać. To był chyba jeden z najgorszych szamponów. GlissKUR z chińską literką - beżowy, szampon i odżywka całkiem przyzwoity. Polecam. Chyba znowu go kupię.

Gość laura_90
Nie moge uzywac szamponu z czarnej rzepy. Ten zapch jest po prostu okropny...

Gość siano na głowie
mialam odzywke joanny, tania jasnozielone opakowanie - wodnista, nie dobra. wlosy suche po niej mi osobiście zapach rzepy nie przeszkadzał :) mogłabym umyć włosy nawet w gnoju gdyby to oczywiscie mialo pomóc...

Polecam szampon Seboravit z naturalnym wyciągiem z czarnej rzodkwi, firmy Farmona. Włosy są miłe w dotyku, miękkie i puszyste. Szampon ma całkiem przyjemny zapach, na pewno lepszy niż ten z czarnej rzodkwi. Doskonale radzi sobie z łupieżem i przetłuszczającymi się włosami. Jedyna wada- bardzo słabo się pieni. Czasem muszę nałożyć 3 garście płynu by wytworzyła się piana:(

Gość moleko
Nie no,dziewczyna pyta o szampon z czarnej rzepy a wy piszecie o wszystkim tylko nie o tym :(