Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piosenka

Piosenka dla rodziców

Polecane posty

Gość piosenka

Jak wiadomo jest taki zwyczaj że podczas wesela dziękuje się rodzicom za wszystko co dla nas zrobili Zazwyczaj dedykuje się jakiś utwór po którym osobiście się dziękuje ... Natomiast ja bardzo chciałabym naszym rodzicom taką piosenkę zaśpiewac i tu mam problem ... jaka piosenka nadaje się na takie podziękowania? Tylko ważne żeby była po polsku aby wszyscy zroumieli jej słowa :)

Gość Cudownych rodziców mam

Gość miss sporty
URSZULA SIPINSKA-CUDOWNYCH RODZICOW MAM

Gość piosenka
A co myślicie o moim pomyśle ???

Gość valeriana
Ja zaspiewalam piosenke Piotra Szczepanika "Kochac" dla mojego meza. Poczul sie wyrozniony. Zakladam ze masz doswiadzczenie ze spiewem, bo glupio byloby sie skompromitowac

Gość piosenka
Hmmm...doświadczenie to chyba za dużo powiedziane ;) ... Ogólnie to przez 5 lat śpiewałam w szkolnym chórze ... i niektóre osoby zachwycały się moim głosem ale jakiegoś zawodowego doświadczenia nie mam w śpiewaniu :(

Gość valeriana
ja tez spiewalam w chorze koscielnym 10 lat. teraz po 3 latach przerwy juz bym sie nie odwazyla. proponuje zrobic pare prob w domu, pocwiczyc przepone i przed wystepem nie jesc niczego co zakleja struny glosowe jak np. czekolada bedzie dobrze powodzonka:)