Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfsuihfuis

co mam zrobić?

Polecane posty

Gość hfsuihfuis

ehh wzielam auto pojechalam do hipermarketu jak wrocilam to na parkingu zobaczylam porysowane auto z urwanym lusteriem i bez swiatla jednego. powiedzilama starszym jak bylo bo najprawdopowobniej ktos mio cofnal w autko ale mi nie wierza co robic?

Gość hfsuihfuis
pomozcie nooo:(

A co niby mamy zrobić?. Wzięłaś samochód i zniszczenia są. Pewnie każą ci zapłacic za szkody.

Gość hfsuihfuis
kijnia cholera ale trzeba miec pecha no wymiekam jeszcze nie moja wina nio i pewno fak bedzie trzeba zapalcic:/

Gość The New One
Idz sie wyspowiadac moze dostaiesz rozgrzeszenie :P

Gość hfsuihfuis
tu nie chodzi o placenie ale o to ze starzy nie wierza, i mowia ze to ja kogos walnelam pewnie. chodzi o to zeby wkoncu uwiierzyli mi anie traktowali jak klamce jak mowwie porawde:(

jesli to był duży hipermarket, zapytaj ochrone o monitoring, szkoda, że nie zrobiłas od razu awantury, przecież ochroniarze chodza po parkingach, szczególnie dużych hipermarketów np. Real w Czeladzi..taka niby Czeladź, ale... kiedyś tam zaparkowałam nowiuśkim UNO\'lkiem, i byłam pewna na 100% :P że autko stało pod jakś tam literka (teraz nie pamiętam ;) ) i narobiłam rabanu, lamentowałam łolabogaaa, poszukałam ochroniarzy i predziutko mi znaleźli furkę, pomijam, że wezwali Policję - panowie z Policji byli bardzo uprzejmi nie zjeb** mnie jak burą sukę ;) więc jeśli w chacie masz kwasy to wal do hipermatketu, jeśli ochroniarze Cię zbędą byle słowem wal od razu do kierownika zmiany, alebo wyżej od nich..zobaczysz jaka będzie reakcja :D