Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanka...

pomocy!!!

Polecane posty

Gość Zuzanka...

Błagam! Pomóżxie bo nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Dostałam globulki na nadżerke o nazwie albothyl. Jednoczesnie biore tabletki antykoncepcyjne yasmin. Wczoraj wieczorem wzięłam ostatnią globulke. Czy antybiotyk tego typu (globulka) ma wpływ na skutecznosci pigulek anty? Czy ktoś sie orientuje po ilu dniach od ostatniej globulki można współzyc?

Gość nic nie ma w ulotce
?

Gość Zuzanka...
własnie nie ma :(((

Gość czekoladka w sreberku
oj radze poczekac ze wspolzyciem okolo 3-4 dni po zakonczenu terapii i udac sie do gina.

Gość zgadzam sie z przedmowca

Gość oj457468
do tempy pustaku---> idiotka jestes Ty! Nie kazdy antybiotyk obniza skutecznosc tabletek anty! Tylko te na bazie penicyliny i erytromecyny! I nie wydzieraj sie na dziewczyne tylko dlatego ze zapytala. Nie na wzystkich ulotkach pisza takie rzeczy. Wiem bo lekow sie wybralam juz mnostwo

Gość nocna lampka
mam nadźerkę 2 lata, gin jej teraz nie usunie bo jeszcze nie rodziłam, nie wyobrazam sobie bym miala sie nie kochać ....zwłaszcza kiedy usunie mi ją dopiero po urodzeniu dziecka... a do niepokalanego poczecia troche mi daleko :O

Gość ale to prawd że podczas leczen
ia dopochwowego nie można uprawiać seksu A inna sprawa, to sprawa estetyki:o Jak wy się kochacie z nadżerkami, infekcjami, grzybicami itd., to gratuluję:o

Gość Zuzanka...
ja pierd***ole ludzie..ja sie tylko zapytałam..jak bede chciala to bede sie kochala ze wszystkim..pytam o rade...patrzyłam na ulotce i nic na ten temat nie ma..swoja drogą to szkoda, ze takie chamstwo jest an tym forum!!!żebyś Ty nigdy nie potrzebowała rady!!! BO jeżeli dostaniesz taka odpowiedz jak ja od CIebie to sie bardzo milo poczujesz!!! Nie wiedziałam że ludzie potrafią być tak chamscy!! a poza tym gdybys miala troche wiedzy o tym elku albothyl to bys wiedziala ze nic nie wypływa bo tworzy sie cos w rodzaju waty w srodku i nic nie wypływa..ale Twoja wiedza jest tak zaje** bista ze w sam raz to udzielana rad!!! Jak amsz napisac coś chamskiego to lepiej nic nie pisz bo możesz komuś popsuć dzień!

Gość Zuzanka...
a ja sie zastanawiam skąd takie sie chamstwo na forum bierze!!! szok!

ja brałam abotyl i pigułki atykoncepcyjne i nie zaszłam w ciąże owszem nie kochałam się podczas brania i napewno nie jest to wskazane ale z tego co pamiętam to ten antybiotyk działa miejscowo więc nie powinien mieć wpływu na w/w tabletki. Jak masz jeszcze jakieś wątpliwości to zapytaj w aptece czy on działa miejscowo albo może w ulotce jest napisane. Pozdrawiam

Gość zaaałamana
takiego debilizmu jak tutaj to jeszcze nie widziałam. Znam tyle kobiet które mają nadżerke i współżyją. Sama leczę nadżerkę po porodzie fakt faktem farmakologicznie i biorę yasmin i współżyje. Współżyć nie można przez 6 tygodni po wypalance i zamrażaniu nadżerki.

Gość o rety julek
ale nie mowimy o tym czy mozna uprawiac sex gdy ma sie nadzerke,czytajcie dokladnie o czym mowa!!!! ja mialam nadzerke i uprawialam sex,bo o nadzerce nawet nie wiedzialam chodzi o lek albothyl a przy braniu tych globulek nie powinno sie wspolzyc i tyle.Lek ten zluszcza chory naskorek,wszystko jest podraznione,zapchane w srodku i pozbawione ochronnej flory a po seksie mozna zalapac kolejnej infekcji

Gość gość
Przecież w ulotce jest napisane, że stosunek dopiero po 7 dniach od ostatniej globulki! Nie wiem czy ze względu na działanie leku czy na antykoncepcję, ale jak w ulotce pisze, to tak ma być.