Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12345699909

RUMIEN GUZOWATY TO TABLETKACH?!?!?! CO TERAZ??

Polecane posty

Gość 12345699909

sluchajacie stosuje harmonet od 10 dni..nie mialm zadncyh skutkow uboczncyh...ale wczoraj wyskoczylao mi na piszczelu bolesne zgrubienie ..tak jakby ugryzl mnie komar..wiem doskonale ze to rumien guzowaty bowiem kiedy juz mialm cos takiego(wowczas nie stosowalam zadncyh tabletek..do tej pory nie wiem dlaczgeo to mialam a lekarz niestey tez nic nie potrafil stwierdzic...chial mnie wyslac do szpitala ale na szczescie rumien zniknal) . na ulotce pisze ze jednym ze skotkow moze byc wlansie rumien guzowaty..nie wiem co teraz... przeczekac czy odstawic tabsy??? prosze pomozcie

Gość 12345699909
nikt nic nie wie..?

Gość wszystko ok
Idz do ginekologa i porozmwiaj z nim Osobicie mysle ze to nie jest od tabletek

Gość no popatrz mialas juz ten rumi
rumien kiedys kiedy nie bralas tabletek, teraz znowu wyszedl i uwazasz ze to po tabletkach ...ciekawa konkluzja, wtedy chyba sie pojawil bo przeczuwal ze kiedys te tabletki wezmiesz :O

Gość jastrzębianka
moze jeszcze przeczytasz, ja tez choruje na rumien a ma on wiele przyczyn, niestety jedna z nich jest zazywanie tabletek anty, ale na wszelki wypadek zrob sobie jescze ob i przeswietlenie pluc zeby wykluczyc inne przyczyny, jak bedzie wszystko ok to tylko po tabletkach, wiem bo sama musialam odstawic wlasnie z tego powodu, pozdrawiam

Gość bidortaa
ale bzdura - w dawnych czasach tabletek nie bylo a rumien guzowaty wystepowal - wezze babo idz do lekarza - jezeli przytomny to po podstawowych badaniach wykluczajacych schorzenia pluc - powie ci ze rumien to jak reumatyzm - nikt ci nie powie skad sie bierze!!!!!!!!!