Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikikiki

Tłuste włosy!!!Jakie znacie sposoby na to

Polecane posty

Gość kikikikiki

Strasznie mi sie przetluszczaja wlosy.Musze je myc codziennie bo wygladaja jakbym je w rosole myla :( normalnie masakra! Probowalam roznych szamponow odzywek jakis tam plynow do wcierania,tabletek ziolowych,cynku itp. nawet probowalam je przetluszczac(slyszalam ze to pomaga)wiec chodzilam z tlusta glowa kilka dni i nic.A na dodatek strasznie mi wypadaja.Pomozcie moze wy cos poradzicie.

Gość Monikkrak
Raz na drugi dzien umyj je mydlem siarkowym, a raz na tydzien do ostatniego plukania uzyj soku z calej cytryny. I taka kuracja choc dlugotrwala mnie pomogla, nie przestaje do tej pory zazywac cynku w tabletkach. Tez przyzwyczailam wlosy do codziennego mycia, ale Cie rozumiem, nienawidze nieswiezych wlosow. mimo ze np. nie wygladaja na tluste! Ale po kuracji spokojnie myje je co drugi dzien, ladniej tez pachna, nie tak jak wczesniej olejem bleee

Gość kikikikiki
co to jest to mydło siarkowe?nigdy o takim nie slyszalam,gdzie i za ile mozna je kupic?jak dlugo musialas myc wlosy tym mydlem?

Mydłem siarkowym dobrze jest myć twarz gdy ma sie trądzik, bo wysusza. Można kupic w każdym sklepie, gdzie są mydła, a cena nie ejst wysoka, pewnie jak innych mydeł.

Gość Monikkrak
ja kupowalam mydlo siarkowe z "barwy", teraz kosztuje 3 zl z groszami. Nie pachnie jak te szamponiki z drogerii, ale wazne ze jest skuteczne. Kupisz je wszedzie gdzie stoja mydla. Wlosy mylam okolo dwoch miesiecy, co drugi dzien a pozniej najpier szamponem z rzepy i drugi raz tym mydlem, ktore daje uczucie wyjatkowej czystosci wlosow, sa takie sliskie. Poprostu wyprobuj.

Gość Do notka zlepka
znacie jeszcze jakies sposoby ??