Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suuukknia

Co sądzicie o tej sukni? Jak się któraś wypowie to jej coś powiem.............

Polecane posty

Gość suuukknia
a jeśli nie chodzi stronka to trzeba przekopiować adres i wkleić,

Gość paola26
Nie wyświetla się

Gość paola26
brzydki kolor

Gość suuukknia
Kolor nie jest taki jak na zdjęciach, bo źle są zrobione. W rzeczywistości jest bardzo piękna, a właściwie to była gdy ją miałam jako pierwsza właścicielka na sobie. Ta dziewczyna która pisze że jest pierwszą właścicielką jest zwykłą oszustką, suknia jest zakupiona w maju w 2004 roku w salonie firmowym w Katowicach na co mam dowód czyli orginał paragonu, ozdoba do włosów i na szyję zakupiona w innym salonie na co mam również paragon. Ta dziewczyna jest 3 właścicielem sukni (z drugą właścicielką sukni mam stały kontakt i to ona wysłała mi maila że suknia została ponownie wystawiona) Dlatego ostrzegam wszystkie was przyszłe panny młode, gdy decydujecie się na kupno sukni zwłaszcza przez allegro, proście o pokazanie paragonu bo same widzicie że uczciwość nie jest mocną stroną. Pozdrawiam

Gość paola26
hehhehe zwykła oszustka z tej laski !!czyli to była Twoja suknia??

Gość twoje google
brzydka i tandetna

Gość twoje google
napisz do allegro, ze jest oszustka, niech jej konto zamkna

Gość fakt22
hihi,wyslij jej link z kafe na komórke

Gość suuukknia
Dziewczyny jestem 100 % pewna że to moja suknia - zwłaszcza że tak jak pisałam już wcześniej mam stały kontakt z drugą właścicielką która wiedziała komu sprzedała suknię i ma z tą dziewczyną kontakt. Mi osobiście koło tyłka to lata że podaje się za pierwszą włąścicielkę, lecz uważam że powinna być trochę fair w stosunku do innych dziewczyn bo niektóre długo składają sobie kasę na wymarzoną suknię a potem zostają tak oszukane. Ja zapłaciłam za nią 3800 + 150 zł halka w salonie. Drugiej dziewczynie sprzedłam ją za 1800 zł bez welonu bo sobie zostawiłam na pamiątkę, druga właścicielka sprzedała ją także za 1800 zł więc nic nie straciła a ta na beszczelnego chce za nią 1700 zł to już naprawdę przesada, acha dodam że szal i welon napewno jest jej ale suknia halka i ozdoby + rękawiczki są moje. Najlepsze jest to że mailowałam do niej prosząc o możliwość odkupienia ozdoby do włosów i na szyję i napisałam jej że jestem pierwszym właścicielem - odpisała że to nie mój interes (ok niech jej będzie) a ozdobę ewentualnie mi odsprzeda zero skruchy czy reakcji że oszukuje. Nie chcę się czepiać ale naprawdę was dziewczyny ostrzegam, rządajcie paragonu

Gość madaje1
Nigdy nie przyznałam się, że jest Pani pierwsza właścicielką tej sukni. Suknia z dodatkami została zakupiona w salonie w Poznaniu. Mam paragon do wglądu. Jesteś podłą osobą, która próbowała tylko wyłudzić dodatki do mojej sukienki. Suknia zresztą została już wczoraj sprzedana do osoby z Krynicy. Jeżeli szukasz dodatków do sukienki, to pofatyguj się do sklepu, a nie oczerniasz uczciwe osoby. Nie mam nic więcej do powiedzenia. Nie pozostaję w kontakcie z żadnymi osobami. Jedynie welon nie jest oryginalnym cymbeline. Paragon w każed chwili mogę zeskanować i8 zamieścić w aukcji. Radzę szukać dalej swojej sukienki, a nie niszczyć moją dobrą opinię.

Fajny dół, ładny wzór, ale nieciekawa góra. Wygląda jakby odczepiono od niej ramiączka, co daje nieciekawy efekt. Ładna, ale byłaby lepsza gdyby doczepiono do niej ramiączka, no i gdyby była śnieżnobiała.

Gość madaje1
Przy okazji, to żałosne przetrzymywać dwa lata paragon za sukienkę. A może na dodatki Pana Młodego też masz paragon? I na ozdobę do samochodu też? I na pewno moje buty też były używane. Pytałaś czy sprzedam ozdobę, ja odpowiedziałam, że jeżeli nowa włścicielka nie będzie nią zainteresowana, to się odezwę. A Ty zaraz po zakończeniu aukcji wypisujesz takie kłamstwa. Szkoda że pożycie małżeńskie Ci się nie układa, bo jeżeli tylko takie rzeczy sprawiają Ci radość to moje gratulacje. Jednak nawet sukienka nie przyniosła Ci szczęścia. Zajmij się lepiej własnym życiem i ugotuj obiad mężowi. A może już planujesz jego wymianę na lepszy model i szukasz sukienki na nowy ślub? Moja niestety nie jest już na sprzedaż , ale salon Sukien w Poznaniu, Płocku, Krakowie nadal oferuje ten model sukni ze wszystkimi dodatkami, nawet buty. Bardzo miłe ekspedientki na pewno obsłużą nawet taką żmijkę.