Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majtek

pocalunek

Polecane posty

Gość majtek

moze to smieszne, ale mimo ze sie calowalam nieraz to nie umiem tego robic. Wszyscy mowia ze to instynk, tymczasm kiedy ja sie calowalam ruszlalam jezykiem i jednoczesnie moj partner tez, i wlasnie robilam to instynktownie, a przeczytalam w gazecie ze tak sie nie robi bo wychodzi z tego "salatka". Wiec jak sie z nim caluje to masz trzymac sztywno jezyk nie robiac nim zadnych ruchow?

Gość jkjhkhkjh
a ty masz ile lat? 14?? z postu wynika... poczekaj dziecko kilka lat nie bedziesz sie musiala wtedy pytac

Gość Justinke
bravo jej kazesz czytać? najgłupsza gazeta na ziemi!

Gość majtek
dla twojej wiadomosci nie mam 14 lat i bravo nie czytam. Jesli kogos 6o smieszy to niech nie odpowiada, szkod aczasu, Chcialm zebyscie mi wytlumcazyly, wkoncu napewno sie calowalyscie, nie chce czytac jkis durnych gazet. Mozecie mi pomoc i powiedziec jak to jest?

Gość pata
Pocałunek nie zawsze polega na trzymaniu języka w buzi, może najpierw spróbuj od czegoś lżejszego np. delikatnych pocałunków a w miarę upływu czasu nauczysz się i tego

Gość jak trafisz na odpowiedniego
faceta to i pocalunek bedzie namietny, pochwa wilgotna i wszystko bedzie cudowne.

Gość openuppp
ojej a ja nie lubie jak mi ktos wklada jezeyk gleboko do buzi. ja tego wrecz nie znosze. z facetów najlepiej caluje...... :) moja kolezanka, bo robi to delikatnie no i nie wpycha mi tego jezora. nie jestem homo

Gość ja nie wiem moze tez
noja wlasnie tez sie zastanawiam nad tym,a le wydaje mi sie ze tak jakby trzeba zlapac kontakt z jezykiem partnera jesli wiesz o co chodzi:P tak jakbyscie sie porozumiewali jezykami

Gość majtek
no i o takie odpowiedzi mi chodzilo :) dzieki czyli wy tez nie macie reguly czy trzeba ruszac jezykiem jak partner rusza czy nie. Tylko ja juz wiele razy sie z ta opinia spotkalam i zglupialam. I jeszcze jedno, to z tymi zeby piescic jezykiem podniebienie gorne partnera, ale wydaje mi sie to nie wykonalne, chyba ciezko taki cos robic. A co robicie zeby urozmaicic ten pocalunek gleboki, zeby to ruszanie jezykiem nie bylo monotonne?

Gość majtek coz za temat
Ale ludzie maja problemy.............hehe

Gość majtek
po to sa pr0blemy zeby je rozwiazywac i kazdy ma swoje!! a dla mnie jest to problem i to duzy, a tobie nic do tego! NIe chcesz pomoc to sie nie odzywaj!!! Po to jest to forum zeby sobie nawzajem pomagac! nie wiem czy neumiejtnosc calowania jest mniejszym problemem niz rozdwajajace sie paznokcie, a mimo tego z paznokci nikt si enie smieje, ze sa wieksze probemy!!

Gość lamliwe paznokcie
nie sa powodem do smiechu tylko objawem,ze czegos brakuje w organizmie-temat jest scisle zwiazany ze zdrowiem. Natomiast twoj temat i twoj problem jest smieszny i tyle. Tylko bardzo mlode dziewczyny moga miec tak blahe problemy lub starsze ale zupelnie niedojrzale pod kazdym wzgledem.

Gość mrrrrrrrrr
ja tam uwielbialam jak moj facet lizal mnie po podniebieniu ^_^ ... ale ja tak nie potrafie =(

Gość ja chce wiedziec
chyba kazdy z nas chcialby czerpac jak najwiecej przyjemnosci z pocalunku, wiec wlasnie po to jest ten temat aby kazdy kazdego poduczyl jak umie. ja sama jestem bardzo ciekawa. majtek ja mysle ze trzeba robic tak zeby nie siedziec chlopakowi w buzi i miotac jezykiem, tylko w tym czasie wchodzic i wychodzic, calowac same wargi... mmmmm.:Paz mi sie chce

Gość mrrrrrrr
gryzc , podgryzac ... lizac po twarzy ... mrrrr... i takie tam .... jak ja dawno tego nie robilam .....=(

Gość majtek
"ja chce wiedziec" i wlasnie o to chodzi, ale nie kazdy to rozumie.... a widac to nie tylko dl amnie jest problem, ciesze sie ze co niektorzy wymieniaja sie swoimi radami :)