Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znak zapytaaania

squirt

Polecane posty

Gość znak zapytaaania

mam pytanie dotyczące filmików, które mają w tytule squirt. Na nich wszystkie panie mają takie orgazmy, że pozazdrościć..Wypływają albo wręcz wytryskują z nich różne soki w takich ilościach, że zaczęłam się zastanawiać, czy to jest taka kobieca sperma, czy może np one siusiają podczas orgazmu. A i jeszcze jedno: Jak to zrobić? Bardzo chciałabym mieć takie ograzmy, a moja cipka robi się co najwyżej odrobinę wilgotna. Chciałabym tak przynajmniej raz wytrysnąć...Znacie jakieś sposoby?

Gość znak zapytaaania
i co? nikt nie wie? haloo..

Może mógłbym Cię nauczyć? Ale wyłącznie osobiście ;-) Nie przejmuj się niczym. One (na tych filmach) zwyczajnie popuszczają mocz. No i jak by nie patrzeć, to w końcu tylko filmy. Powodzenia w eksperymentach :D

Gość znak zapytaaania
up up up up up upu up up up A ty nie masz pewnie żadnych fantazji, biedaku...Chyba sam powinieneś się leczyć OrAnVag Chętnie bym skorzystała...Jesteś pewien, że to mocz? Jak to możliwe? Ja po seksie nie mogę zrobić siku nawet kilkanaście minut, a co dopiero w trakcie?

Gość znak zapytaaania
OrAnVag podaj maila, coś ci prześlę, to powiesz mi czy to może być "tylko film"...

Gość znak zapytaaania
faktycznie, nie zauważyłam..przesyłam. Daj znać co sądzisz

Nie ma sprawy. Cała przyjemność po mojej stronie :) Pod warunkiem, że uda mi się ten film odebrać. Mam komórkowy internet niestety :( W międzyczasie zrobię sobie kawę ;-)

Gość znak zapytaaania
wysłałam ci 3 króciutkie. Także nie powinno być problemu.

Gość znak zapytaaania
no i jak? masz?

Pierwszy zessałem w całości. Pozostałe dwa są niestety uszkodzone. Nie zmienia to faktu, że postaję przy swoim zdaniu. :) Na filmie wygląda to może i ekscytująco, ale uważaj ... Twój facet może być podczas takiej sytuacji albo w siódmym niebie, albo dogłębnie zażenowany. Jak trochę potrenujesz sama i stwierdzisz, że Ci się podoba, i wybadasz chucie swojego faceta - zabawa może być przednia. Nawiasem zupełnie dodając: nie jest to takie proste, na jakie wyglada na tych klipach ;-)

Gość znak zapytaaania
ok, no dzięki. Potrenuje, tylko nie bardzo wiem jak... pozdr

Do wieczora musisz sobie jakoś radzić sama ;-) Po zachodzie słońca służę pomocą mentalno-werbalną. Teraz niestety jestem umówiony i znikam na czas jakiś z tego wirtualnego Hyde Parku. Hmm.. na miejsce treningu proponuję wannę lub prysznic - tak na początek. Baw się przednie. Do następnego, być może, razu. Pozdrawiam.

:-) Zastanawiam się nad tym, czy Ci się udało? I nad tym, czy bylaś zadowolona? ;-) Trzymaj się dzielnie :-*

zboczeńcu? - ok ;-) ale dlaczego zaraz: pojebany ?!? [nie lubię pomarańczowych]

Gość cestus
moim zdaniem to cos bardzo fajnego

Gość kuzik77
http://www.skype-sex.pl pokazuje kobiecy wytrysk i squirt o ile nie to jedno i to samo. mi sie podobalo polecam odwiedzic ta dziewczyne i jej stronke. /k

Gość alexxon
W czasach kawalerskich udało mi się moją obecną żonkę kilka razy doprowadzić do tego. Wstydziła się, że się zsikała. Ale to wogóle nie pachniało moczem. Tłumaczyłem jej, ale do tej, że to może być normalne, że to jest normalne podcas orgazmu u kobiety. Ale do tej pory nie wierzy.

Gość alexxon
Acha jeszcze jedno. Kochałem się z nią stojąc a ona leżała na stole. Więcej tak nie chciała.