Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooooy

Moja dziewczyna boi sie zblizenia intymnego !!!

Polecane posty

Gość booooooy

bo mowi ze ma straszne rozstępy i ze jak to zobacze to ją zostawie czy ktoś może mi powiedzieć jak to wygląda i czy faktycznie jest takie odrażające i oszpecające ciało, ona to ma przez chorobe z dzieciństwa, tak mowi, jest szczupla i bardzo zgrabna jak mam sie zachowac?:o

Gość obrzydlistwo
znajdz sobie lepiej inna.. :(

człowieku, a jeśli to będzie okropnie brzydkie, zostawisz ją? czy kochasz ją bez względu na jej wygląd? choć przecież jest bardzo ładna? ;)

Gość wefrwerqw342
mozecie się kochać po ciemku przeciez

Gość booooooy
nie no to poczatek zwiazku podoba mi sie bardzo ale nie wiem czego sie spodziewac dlatego pytam jak to wyglada

Gość skoro juz tak gadasz to sie
jej nie dziwie!!!!!!!! rozstepy do biale kreski najczesciej na udach- wiekscosc pan to ma spoko

Gość male rozstepy tak wygladaja
duze to ogromne blizny i głebokie

Gość booooooy
czy ktos moze mi powiedziec jak wygladaja te duze

Gość booooooy
nikt nie powie?:(

Gość wefrwerqw342
w pierwszym stadium to są czerwone pręgi, jakby kot podrapał, potem one blakną i nabierają koloru perłowego, przy dość jasnej karnacji są mniej widoczne, przy opalonej to są białe kreski no tak jakbyś miał blizny po np. żyletce

Gość booooooy
ja tak gadam bo ona sie czegos boi chce ja zrozumiec dlatego pytam innych kobiet, moze one powiedza mi jak mam sie zachowac:(

Gość booooooy
i ona z powodu takich kresek robi taki problem :(?

Gość mój brat ma rozstępy
na plecach bo za szybko urosl, ma takie czerwone pręgi, troche jakby go ktos biczował. Nikt Ci tutaj dobrze nie doradzi bo nikt nie wie w jakim stadium Twoja dziewczyna ma te rozstepy, przekonaj ją zeby Ci pokazała. Jesli ja kochasz to Ci to nie bedzie przeszkadzac, a jesli bedzie tzn ze lepiej i dla niej i dla Ciebie bedzie jak sie rozstaniecie jesli to poczatkowa faza zwiazku

Gość frfffrfrffrrrfrff
jak to "jeśli się rozstaniecie"? Jak to może przeszkadzać? :O Mój były chłopak miał pełno rozstępow, bo dużo bywał na siłowni i nigdy nawet przez głowe mi nie przeszło żeby go zostawiać z tego powodu. One mi nawet nie przeszkadzały. Traktowałam je jak np. pieprzyk. Czyli coś co po prostu jest na skórze, ale nie mam wobec tego odczuć. Autorze - powiedz jej że wiesz co to rozstępy i że dla Ciebie to nie ma znaczenia. Jeśli Ci na niej naprawde zalezy, będzie dobrze jeśli pwoiesz (nawet skłamiesz) że Twoje byłe dziewczyny też miały i nie zwracałeś na to uwagi. Poza tym - rozstępy ma praktycznie każda kobieta. Więc jeśli ją zostawisz tylko z tego powodu to i tak następna z którą będziesz, będzie miała rozstepy.

Moja koleżanka twierdzi, że ma okropne rozstępy, płakała kiedy o tym mówiła. Poszłam z nią na plażę i zobaczyłam parę zgrabnych, smukłych ud i żadnego nawet najmniejszego rozstępu nie zauważyłam. Kobiety mają zdolność do przesadzania, koloryzowania i dodawania sobie powodów do kompleksów, które w rzeczywistości są bezpodstawne

Gość fwer234254
może dlatego że na plaży, w ostrym słonecznym świetle rozstępów prawie nie widać, najbardziej widać w nocy, przy zwykłym górnym świetle