Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zdanie na temat...

Czy to byly dni plodne.../

Polecane posty

Moj okres zaczal sie 21 czerwca i skonczyl 26. 06... Kochalam sie zabezpieczona gumka w nocy 29/30. ale moj partner prawdopodobnie dotknal penisa jak byl "mokry", nie umyl potem rak i zalozyl gumke... Potem sie kochalismy zgumka, nie pekla a ni nic, a jednak sie boje ze z tych wyciekow moglo cos byc. nie wkladal paluszkow nigdzie tylko takimi lapakmi zalozyl gumke ktora potem byla przeciez we mnie ;)

dodam ze dwa ostatnie moje cykle trwaly 26 dni i 25 dni. Wiec krotkie :/

Gość Gracie Lou
To mogly byc jak najbardziej dni plodne.

Gość jak to jest....
W sumie to bylo 3 dni po skonczeniu sie okresu... Wydawalo mi sie malo prawdopodobne...

Gość Gracie Lou
nie wazne ile po skonczeniu okresu. sa dziewczyny, ktore podczas okresu zaszly w ciaze. Liczy sie nie ile od okresu, ale ile do owolucji. A przy krotkich cyklach owolucje masz kolo 12 dnia. Prosty rachunek- 12-9=3. A plemniki moga smialo przezyc te 3 dni.

Gość pencomp2
Cześć Uważam że autorka tego topiku dobrze zrobiła zakłądając go. Wszystkie możemy sie tutaj wygadać i poszukać rady dla siebie. Ja też chciałam zapytać czy mogę być w ciązy?Moje cykle są 36, 37 a nawet 40 dniowe. ostatnią miesiączkę miałam 09.06 a stosunek 29.06. Proszę o odpowiedź pozdrawiam

Gość Gracie Lou
Oczywiscie, ze mozesz byc.