Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NATA 567

POMOCY

Polecane posty

Gość NATA 567

Dziewczyny jestem w 6 tygodniu ciąży, nie miałm jeszce wizyty u gin. a ok.pół godziny temu zauważyłam minimalną ilość tak jaby nawet pomarańczowego śluzu, czy to może być plamienie. Teraz jest spokój nic nie ma. Boję się dziewczyny pomóżcie, może któraś tak miała :( Odezwijcie się!

Gość NATA 567
czy żadna nie miała takiej sytuacji

miałam taką sytuację,czy kochałas sie przedtem? spokojnie,to przekrwione narzady,moze naczynko jakies pękło,boli Cie cos?

Gość annii
jeśli się to powtórzy idź do lekarza albo na pogotowie. Miałam podobnie, ostatecznie wylądowałam w szpitalu, ale ciążę utrzymałam. Pozdrawiam.

Gość NATA 567
Nie nie kochałam się wczesniej, teraz boli mnie troszke brzuch ale sądzę że to ze strachu. Teraz mam małe ilości śluzu ale idealnie białego, czy Wy też macie biały sluz? Zastanawia mnie bo ten sluz nie był brązowy czy jasno różowy - tylko taki słomkowy. narazie nic się nie dzieje - ale w WC jestem co 5 minut, mam nadzieję ,że nic się nie stanie!

Gość NATA 567
Anni, czy możesz mi opisać swoją sytuację jak to się u Ciebie działo, czy od razu dostałaś plamienia, czy to stopniowo się rozkręcało. Proszę napisz coś bo chyba wywrócę się z tych nerwów:(

Gość hb
natychmiast to lekazra ja mialam takie plamienia w 5 tyg i niestety poronilam nie cche cie straszyc ale lepiej to zbadac

Gość NATA 567
hb czy myślisz że mogę z tym wstrzymać się do jutra?

Mnóstwo kobiet krwawi w ciązy, zwłaszza na początku. W pierwszej ciązy niec mi sie nie działo, a teraz jestem w 17 tyg i juz 2 razy byłam w szpitalu z powodu krwawień. Też jak Ty byłam zdenerwowana bo z ulicy znalałam sie w szpitalu. Może jednak warto jechać na konsultacje do szpitala, na każdej izbie przyjeć udziela Ci porady, zrobią USG. Lepiej dmuchać na zimne.

Jesli wszytko bedzie w porzadku i bedziesz mogla wrócic do domu to wrócisz. Podadzą ci pewnie leki na podtrzymanie na wszelki wypadek. Ja radzę żebyś jednak skonsultowłą to z lekarzem jak najszybciej.

Gość NATA 567
Dziewczyny dzięki. NArazie nic się nie dzieje, ale rzeczywiście jesli tylko znowu zauważę jakąś kropeczkę śmigam na izbę przyjęć:(

Czasem to jakiś krwiaczek lub pekniete naczyńko i nic grożnego. Tak czy siak Jutro i tak idz do lekarza.

Gość NATA 567
Dziękuję Weroniko tak jutro idę oby tylko dziś się już nic nie wydarzyło, od początku jak się dowiedziałam,że jestem w ciąży to mam obsesję w WC i dlatego ta minimalna ilość śluzu mnie tak wystraszyło, było tego może ze 2 malutkie plamki.Teraz nadal ok. Czy gdyby działo sie coś złego, to plamienia by nie ustawały - jak sądzisz, sorry że zapytam jak było u Ciebie?

kazde krwawienie w ciazy, niezaleznie czy na poczatku czy koncu, powinno byc skonsultowane z lekarzem bo jest potencjalnie niebezpieczne. W czwartek wyszlam ze szpitala z powodu krwawienia, i lekarz mi tak powiedzial. Nic nie szkodzi wybrac sie do lekarza, chyba lepiej dmuchac na zimne, przynajmniej jesli chodzi o wlasne dziecko.. pozdrawiam

u mnie krwawienie ustalo, ale mimo to musialam zostac w szpitalu, bo nigdy nic nie wiadomo. No i dostalam ochrzan na dzien dobry, ze tak poźno sie zglosilam (zaczelam krwawic wieczorem, potem przestalam, rano znow zobaczylam krew, o 11 pojechalam do szpitala)

Gość miji9
JA tez jestem w ciązy i ok 5 tyg miałam plamienie, zauważyłam rano dopiero , wczesniej był sex wieczorem. przestraszyłam sie i poszłam do lekarza ale lekarka powiedziałała ze pekł o ciałko zółte jak sie zarodek zagnieździł i ze to normalne, takie jednorazowe plamienie oczywiscie ale gdyby sie powtórzyło albo przedłuzało to wtedy dopiero alarm.

NATA 567 >>> u mnie zaczeło sie od małej plamki a skonczyło na 2 tygodniowym krawieniu bez przerwy. Ale nie denerwuj się, w szpitalu lezały ze mna kobiety które miały małe krwawienia jednorazowe i potem sie nie powtórzyły. Oczywiscie profilaktycznie wszytkie dostaja leki na podtrzymanie. Mimo tego, że u mnie było tragicznie to teraz jestem w 17 tyg i małody buszuje po brzuchu jak złoto. Nie martw sie wsztyko bedzie dobrze, ale koniecznie skonsultuj z lekarzem i oszczedzaj sie.

Gość NATA 567
Kurczę dziewczyny - zastanawia mnie tylko dlaczego ta plamka była taka żółta, słomkowa - a nie czerwona, różowa czy nawet brązowa???

Moze to sluz. wypij sobie herbatkę z melisy. Uspokój sie, obserwuj a jutro do lekarza. Ja miałam łożysko położnone na samym dole i to mogo powodowac krwawienia, ale juz sie przekręciło.

Gość NATA 567
Veronika jeszcze raz dzięki, juz sama nie wiem - wg mnie to własnie był taki żółto zabarwiony śluz - tylko dlaczego był w takim odcieniu - do tej pory miałam ale idealnie biały. dziękuję Ci serdecznie:) Troszkę mi lepiej że nic się już nie dzieje

wiesz w ciązy jesteśmy bardziej wrażliwe na infekcje, może to jakis stan zaplany w pochwie. Szybciej się łapie bakterie, grzybki. Lekarz Ci powie.