Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od wrzesnia inna ....

od wrzesnia inna ..... metamorfoza ..........kto chce sie przyłączyć ?

Polecane posty

Gość agaaai
a ja w tym roku zrezygnowalam z opalania twarzy, bo mam dosc tych nawrtow po wakacjach. nie wiem czy to od tego opalania czy od chuj wie czego ale zawsze na jesien jest gorzej. mam dosc tej walki i robie sobie niedlugo badania hormonow bo moze cos z nimi nie tak.. chwytam sie juz wszystkiego... a ginekolog przyda mi sie tym bardziej bo chyba juz od roku cioty nie mialam...ach zycie...

Gość DDDD
Skoro juz tyle czasu nie miałas miesiaczki to znaczy według mnie ze tradzik jest wywołany niemal pewnie od hormonów , niestety mi tazke sie zdaje ze w moim przypadku jest ak samo, mam miesiaczki tylko tyle ze od pewnego czasu po 2-3 dni.

Gość od września inna
Schudłam 2kg :-D

Gość opalanie
może zmienić twoje życie - jak sobie wyhodujesz czerniaka. Naprawdę uważasz, że kolor skóry zmieni Ci psychikę ? Biedne dziecko :(

Gość DDDD
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ciemniejsza skóra w przypadku gdy ma sie tradzik poprawia samopoczucie, bo wypryski zanikaja i skóra jest ciemniejsza (mniej widac przebarwienia)

Gość Kiara 18
Zgadzam sie, ostatnio tez zaczelam łapac pierwasze sloneczko byle by zakryc te syfy na dekoldzie i ramionach, gdyby nie to to bylo by juz wszystko ok, mam za soba 3 miechy kuracji antybiotykowej (dermatolog) i jakies 300-400 zl wydane na kremy, zele maści itp narazie mam tyle ze buźke mam czysta i juz calkiem ok, ale z dekoldem nie moge sobie poradzic;(

Gość DDDD
Ja znów mam buźke [ mój najwiekszy problem =(( ] dekold jak byłam młodsza a mam 17 latek takze miałam w syfkach ale samo minęł o az jestem w szkou a plecy hmmm... takze samo mineło czasem tylko cos wyskoczy! Daltego daje mi to do myslenia dekold i plecy pozostawiłam same sobie nie smarowałam niczym nic nie robiłam i minęło a buzka równe kremy, mascie, zele, toniki moze to tez tak chemia tak wpłyneła dlatego od pewnego czasu odstawiłam ze chemikalja i stosuje urynoterapie i słoneczko lub solarka! Zobaczymy jak to bedzie a i oczywiscie zmieniłam diete, ograniczam sie ze słodyczani i nie jem zadnych fast- foodddów itd.

Gość Kiara 18
no ja przez ostatnie pare miechow sama jestem sobie winna, mam nowego chlopaka, zapalony kinoman, ogladamy pelno filmow i zawsze [rzed kompem jakies czipsy, czekolada:/:/ teraz w wakacje prawie codziennie:/:/ ale wczoraj juz zapowiedzialam ze wracam do mojej diety bo za dlugo walczylam o czysta buzke zeby to teraz spierniczyc

Gość Kiara 18
hehe ale znowu powiedz facetowi: wiesz kochanie nie zjem z toba tych czipsow bo za chwile bede wygladala jak bym miala ospe:D:D

Gość DDDD
A miałas tradzik na buzce? Wyleczyłas go?

Gość DDDD
Wiesz cio mi sie wydaje ze gdybym miala chłopca to juz tak bardzo bym sie nie przejmowała tym tradzikiem nio ale nie mam niestety... chłopcy mówia ze jestem bardzo ładna ale wiesz doskonale jak to jest jak sie ma komplekt i to zewnatrzny =((

Gość od września inna
Macie racje ogranicze słoneczko do 30 min dziennie .... dzisiaj byłam z 1h 🌻

Gość jestecie naiwne

Gość heeeeeeeej
naiwne? :D cos mi się wydaje, ze nie znasz znaczenia słów. powiedz no - co chcialas przez to powiedziec? dlaczego akurat łatwowierność?

Gość RÓŻOWA KREDKA
JESLI MYSLISZ ZE OPALENIZNA CIE ZMIENI- to gratuluje !!

Gość heeeeeeeej
ja tego nie pisałam. ale odpowiem - opalenizna (lekka oczywiście) doda uroku, dzieki niej bedzie ladniej wygladala. do tego moze fryzura.... i koniecznie pozbycie sie wad typu (jesli je ma): nadwaga, tradzik, blizny, opuchlizna, żółte zęby