Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajacaaaaaaaaaaa

CZEKAM.................................

Polecane posty

Gość czekajacaaaaaaaaaaa

az sie pojawi, czekam juz od 8 rano a go nie ma! pojechal do anglii do pracy, ale codziennie siedzial na gg, bo prace zaczyna dopiero od srody, a on sie nie pojawia:O nie moge zadzwonic bo nie mam nic na koncie:O jak myslicie co sie stalo?

Gość Siris
spokojnie, wyszedł gdzies, albo spi...

Gość czekajacaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma dalej :(

Jak to co? Jest niedziela, protestantki się nudzą, wiec postanowił jakąś rozerwać. Jak skończą, to wpadnie na GG.

co???????????? przeciez angielki sa beznadziejne:O on mi tego nie moze zrobic!!!!!

Eeee, a kto mówi o Angielkach? Londyn to przecież wielokulturowe miejsce jest. Może se jaką fajną Polkę, zgrabną Litwinkę, egzotyczną Azjatkę, namiętną Murzynkę albo gorącą Latynoskę przygruchał?

on nie jest w londynie, lecz w mniejszym miescie ;) poza tym nie zna angielskiego :O zaczynam sie bac !!!!!!!!!!!!!!!!

No to se do Londynu wyskoczy. Albo np. pójdzie do jakiejś knajpy i zadowoli się Angielką zamiast jakiejś Litwinki. Albo poderwie jaką Polkę z dzieckiem (cudzym, rzecz jasna)

Krabie a Ty byles w Londynie? co taki obcykany w temacie :P co tam mozna ciekawego robic?

Nie byłem :) Ale wiesz, ta globalozacja, media, opwoieści znajomych... człowiek wie wszystko. Łoooo... właśnie zauważyłem, że niechcący sie wpakowała moja Jasna Strona. A kysz! A kysz! Paszoł won, Krabie! Jazda, czytaj te swoje nudziarstwa i daj ludziom się ponabijać.

domyslilam sie ze robi sobie jaja, ale ja sie naprawde przejmuje... on jest bardzo przystojny, laski na niego leca a ja go baaaardzo kocham

No, ale to jest taki samoregulujacy się mechanizm. Jak one lecą na niego, a on odzajemnia owo latanie, to masz go z głowy przynajmniej, nie? A jak to coś mniej poważnego, to nie masz się czym martwić.

kurcze to bezsensu, nie wytrzymie tego rozstania :(:(:( czemu tak to sie pokomplikowalo??????????:O:O:O