Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi

Jak to było u was z tą obroną ? Kupowaliście kwiaty ??

Polecane posty

Gość powiedzcie mi

Bo ja jestem zielona w tym temacie. Na obronie bedzie nas pare osób na krzyż i to kompletnie mi obcych osób. Jesli komisja się składa z 3 osób to czt dla nich trzech mam kupować kwiaty ? Czy tylko dla promotora ? Strasznie nie cierpię wręczać kwiatów :O I w którym dokładnie momencie się je wręcza ? Czy można jakoś uniknąć tej szopki ? Wystarczy mi że bede sie ogzaminem stresować :O Nawet nie bede wiedziała co powiedzieć wreczając te cholerne kwiaty. Dziekuję za... ? kurna :O

Gość boszszsz zczego ty masz tę obr
onę? :o

Na mojej obronie wręczaliśmy kwiaty całej komisji, zebraliśmy się na nie grupowo. Dla promotora bukiet był nieco okazalszy. A kawiatki wręczylismy na końcu, jak wszyscy się obronili, podziekowanie za całokształt - za miłą atmosferę na obronie np., za życzliwe recenzje pracy itp. Dobrze by było, jakbyś z tymi ludźmi złapała jakiś kontakt i się umówiła co i jak. Powodzenia :)

Gość powiedzcie mi
dzięki za rade. Niestety z tymi ludźmi nie mam jak złapać kontaktu. Usłyszałam tylko że bedzie kilka osób z obcych grup. To wszystko. Nie mam pojęcia kto to bedzie. Podejrzewam że nawet nie udostępnionoby mi ich numerów telefonów. Ale sie wkopałam :O

Gość nie wiem jak Ci pomóc
O fuck pomyliłam topik :O Nie zwracajcie na to uwagi