Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_FUU

czemu ZAPACH mojego potu jest tak mocny ???

Polecane posty

Gość a_FUU

mimo ! ze sie myje czesto ( napewno raz dziennie :P) zapach spod moich pach jest bardzo ostry ... bluzki w tym miejscu nawet po praniu nim wala ... a dodam ze nie jem ostrych potraw ani nic ciezkostrawnego bo mam cos pod zespol jelita wrazliwego moze to ze od kilku miesiecy uprawiam sport i no schudlam z 10 kg(nadal chudne) ... jakies uwalniajace sie toksyny ?

Gość kurs masaz tajski warszawa
no to moze sprobuj myc pachy 5 czy 10 razy dziennie - po kazdym dobrze wysusz i uzyj dezodorantu

Gość a_FUU
uzywam antyperspirantu mimo wszytsko ..no i jak jestem w pracy czy na miescie trudno zebym je myla czesciej wiec moze ktos wie Czemu?

Gość niestety to chyba
cecha osobnicza i tyle ja jestem wegetarianka od 10 lat,odzywiam sie naprawde zdrowo,zero uzywek,naprawde zdrowy tryb zycia,nie pseudo-zdrowy no i co z tego jak tez czasami mysle ze moim ojcem to byl chyba skunks,hehehe oczywiscie myje sie jak czesto sie da i uzywam antyperspirantow ale i tak nie mam komfprtu jak sie ktos do mnie zbliza..... sa takie tableki chlorofilowe,chyba w ogole sa w aptece takie preparaty ktore niby maja to niwelowac od wewnatrz ale ja mnie np w ogole nie podzial mama i ciocia maja taki sam "zapach" potu.... cholera wie czemu tak sie robi nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie:P

Gość a_FUU
dzieki :-) a macie jakies sprawdzone sposoby albo dobre dezodoranty ?:P

Gość quis_lobortis_Vivamus
Chwilę temu wycisnąłem dajce malutką kupkę na kroczę