Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzma_wroc

licze na was!!!!!

Polecane posty

Gość wiedzma_wroc

chcę sama obciać sobie włosy.odwiedźcie mnie od tego zgubnego pomysłu!z tego rozkojarzenia pomyliłam fora i napisałam o włosach na dietach;)

Gość korprejt
Hej,a czemu? ja sobie sama obcinam i jest fajnie :)

Gość wiedzma_wroc
no wiesz co,dzięki;)ja mam długie do połowy pleców i jakieś pazury bym sobie zrobiła,ale jak nie wyjdzie to trzeba bedzie u fryzjera wszystko opitolić.moze tak delikatnie ciachnę

Gość jesli masz
naprawde ladne lsniace wlosy to zobaczysz ze bedziesz tego cholernie zalowac ... ja zawsze zapuszczalam wlosy do pasa czy do posladkow... zawsze je obcinalam i zalowalam jak nic ... wsio tez zalezy od podejscia ja np uwazam ze normalnie zapuszczane wlosy dlugie sa the best ...takie inne niz te fryzury prosto od salonu no i odziedziczylam (sory za skromnosc) zajebiste wlosy - piekny kolor kreca sie jak szalone lsnia ze wszytskich sil ..i zawsze jak chce obiac wszyscy placza

Gość wiedzma_wroc
ja mam ładna,proste,kasztanowe.Jeśli juz o włosach mowa to chciałabym zmienić kolor na bardzo ciemny,prawie czarny( mojemu facetowi by sie spodobał,wiem,ze to niska pobudka).Sama zreszta tez potrzebuję jakiejs zmiany,jak widać po tym poscie,juz za nozyczki łapię;)No i podobaja mi sie czarne włosy.Tylko mam wrażenie,ze czarne farbowane nikomu nie pasują.Mam brązowe oczy z ciemną oprawą i jasną karnację.Co o tym sądzicie?