Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aileens

ile przytylyscie

Polecane posty

Gość aileens

piszcie ile przytylysmy w okresie calej ciazy i czy dlugo zrzucalyscie kilogramiki po urodzeniu dziecka. Ja normalnie waze 53 kg, mam 167 cm wzrostu,jestem w7 tygodniu ciazy a juz przytylam 3 kg, mimo ze jem tyle co wczesniej.

Gość nigdy never nikogda
jesteś w ciążeńce? to możesz przytyć trochę kilogramików istotnie... jak masz wiecej wzrościku, to jakoś sie zamaseczkuje......

Przytyłam w ciązy 24 kg!!! Z 56 kg do 80 kg. Po samym porodzie spadło mi 13 kg, kolejne 7kg w ciagu 2 miesięcy. 4 kg \"nadwagi\" utrzymywały się do końca 4 miesiąca, ale 6 miesięcy po porodzie ważyłam już 53 kg czyli mniej niż przed zajściem w ciążę. Dodam że nie stosowałam żadnych diet, ćwiczeń.

Gość aileens
to gratuluje1 ja to sie strasznie obawiam przytycia ...

Przed ciążą 61 przy 162 cm. W ciąży plus 15 kg. Po porodzie w ciągu 2 tyg. doszłam do 62 kg. Teraz, 1.6 roku od porodu 55 kg (po czerwonej herbatce i braku słodyczy).

A ja miałam podobne parametry :-) jak założycielka topiku: 55 kg i 168cm wzrostu. W ciąży przytyłam 13kg. Przy samym porodzie zeszło ze mnie 9kg, a reszta w ciągu tygodnia po porodzie. Teraz niestety ważę 52kg tak mój mały ssak ze mnie ciągnie. Wyglądam jak szkieletor :-(

Gość ciężarna grudniówka
ja jestem w 16 tygodniu, przed ciążą ważyłam 52 kg (165 cm), teraz ważę 55 kg. Wydaje mi się, że dużo przytyłam jak na 4 miesiąc, choć jem niewiele (może dlatego, że zawsze pilnowalam wagi i teraz organizm wszystko sobie skrzętnie magazynuje)

Gość mamka
aileens ja przytyłam w czasie ciąży 20 kg. Startowałam z podobnej wagi jak ty bo 52 i wzrostu też mam tyle co ty:). Najszybciej tyłam na początku a mimo to do 6 miesiąca prawie nic ni było widać prawie brzucha nie miałam. Nawet lekarz sie dziwił. Potem brzuszek pojawił się prawie jak z dnia na dzień-w końcu wiedziałam że jestem w ciazy:). W sumie większośc kilogramów zrzuciłam w ciągu miesiąca. Niestety najwięcej tłuszczyku zostało mi w udach i pupci, no i niestety na razie mogę pomarzyć żeby zmieścić się w letnie ciuchy z zeszlego roku. To zalezy wszystko od naszego ciała.Nie ma reguły.

Przed ciaza wazylam 55kg przy 173cm wzrostu. Do 5tego m-ca nie utylam nic, pozniej przybralam 16kg, wiec w dniu porodu wazylam 71. Teraz, 2 m-ce po porodzie waze jakies 59, wiec niezle, ale niestety te dodatkowe kg odlozyly sie na udach i brzuchu. To tylko 4kg wiecej, ale czuje dyskomfort.

Gość a jaaaaa123
w ciazy przytylam 9 kg z 51na 60 przy wzroscie 170 teraz waze 53 kg bardzo szybko stracilam te 9 kg a tak nie chcialam..

Gość lilija
narazie przytylam 16 kg, zostal jeszcze miesiac do porodu najwiecej przytylam w 7 miesiacu :-)