Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aureliaaa

Słodki sms do chłopaka

Polecane posty

Gość Aureliaaa

Czy znacie jakiś fajny tekst, wiersz, wierszyk ktory moge napisac mojemu facetowi w sms-ie?Spedzilismy ze soba dwa cudowne tygodnie a dzisiaj on wyjechał bo mieszkamy w innych miastach.Chcialabym mu napisać coś wyjatkowego.

Gość oki..
poczekaj zaraz znajde gazetke z wierszykami na sms

Gość Aureliaaa
Najlepiej zeby to był jakis slodki, mily tekst.Oki..napisz jakis jesli mozesz

Gość jak slodkie to tylko pucio
;)

Gość Aureliaaa
Oki dziekuje! :)

Gość Aureliaaa
W takim razie powołajmy Pucia :) Moze sie zjawi...? :)

Gość oki..
Do mojego serca droga kreta i wyboista , a jednak ty znalazłeś ja szybko... Jesteś słodki jak lody zbita śmietaną , gorący jak herbata z rumem, pikantny jak wschodnie przyprawy i uderzasz do głowy jak bąbelki w szampanie... Jak parasol , gdy deszcz pada , jak czapkę z daszkiem w upale, która daje cień , tak ja potrzebuje cię...

Gość wiedzma_wroc
masakra :/

Gość oki..
ej wiedzma idz se polataj na mietle na łysą górę, no ale fakt fajnego mi komplementa strzeliłas, odmłodziłaś mnie o cale 10 lat fiu fiu , a te wierszyki są z gazety Naj :P

Gość Aureliaaa
No to mam nadzieje, ze wiedzme przegonilysmy na dobre :)

Gość oki..
a co mojego gustu to chyba polemizować ze mną na ten temat nie masz zamiaru bo niby jak :P

Gość wiedzma_wroc
Tym gorzej dla Ciebie jeśli Cie odmłodziłam,ale cóż każdy inaczej postrzega uczucie.Miłej lektury pani domu czy innych porywających gazet

Gość wiedzma_wroc
de gustibus non est disputandum.Wyraziłam tylko swoją opinię

Gość oki..
normalnie jestem zszokowana wiecie czym??? Tym ,że zawsze znajdzie sie ktoś kto musi kogos błotem obrzucić, nie wiem skąd się biorą tacy zgorzkniali ludzie, i żyj w takim świecie gdzie na około otaczają cie tacy desperaci;)

Gość oki..
kulturalny człowiek wyraża swoja opinie tak, aby nie urazić nią drugiego człowieka, a zapewniam cie można to zrobić to w bardzo delikatny i kulturalny sposób.

Gość Aureliaaa
oki.. tak jest bo tylko tutaj moga krytykować innych, obrzucać blotem - tak sie dowartościowują.Tak naprawdę on wszyscy sa zakompleksionymi ludzmi, którzy na forum chcą zaistniec, bo tylko w taki sposób mogą to zrobic.Taka prawda :(

Gość wiedzma_wroc
powiedziałam ,ze wyraziłam tylko swoje zdanie.Ale jak widać to jakaś zbrodnia,bo od razu jestem zgorzkniała i na dodatek desperatka.Na szczęscie nie na tyle desperatka,aby pytać na forum co mam napisac do swojego faceta.Po prostu poraza mnie plastikowosć uczuć ,dlatego sie wypowiedziałam

Gość wiedzma_wroc
widze ,ze pojecie 'dyskusja' jest Wam obce,skoro kazda wypowiedź niezgodna z Waszym punktem widzenia jest od razu utozsamiana z obrzucaniem błotem

Gość Aureliaaa
wiedzmo wice wersa

Gość oki..
Co za bezguscie:/-to twoje słowa , ok mozesz swoja opinie wyrazić ale o czyiś gustach sie nie dyskutuje bo każdy z nas ma inny gust i chyba o to w zyciu chodzi nie???. Aurelia ma racje bo czy twoja wypowiedz jest zgodna z twoim punktem widzenia???

Gość oki..
mialo byc czy nasza wypowiedz jest zgodna z twoim punktem widzenia.

Gość Aureliaaa
oki wyjelas mi to "z ust" chcialam wlasnie napisac o guscie, o ktorym wiedzma wie, ze sie nie dyskutuje a pisze o naszym bezgusciu :) haha

Gość wiedzma_wroc
bezguscie w mojej ocenie.Macie problemy z rozumieniem tekstu?Nuży mnie ta jałowa dysputa.SŁODKICH snów ;)

Gość oki..
a jaki jest pułap wieku twoim zdaniem do wypowiadania takich słów, ty pewnie juz takowych nie używasz bo jesteś zgorzkniała, czy to wstyd mówic do swojego ukochanego misiu??? Nawet majac 40 lat???

Gość oki..
Ok sorry jesli Cie urazilam pisząć do Ciebie z małej litery, kurcze sa wakacje daj na luz. Moim zdaniem Ty poprostu się czepiasz, bo jeśli Ci się nie podobają tego typu wierszyki to nie musisz ich od razu krytykować.

Gość oki..
Co dla jednych jest kiczem dla drugich może być czymś unikatowym, a to juz podchodzi pod dyskusje o gustach.

Gość wiedzma_wroc
dla niektórych pejzaże z jeleniem są dziełem sztuki...Po raz n-ty powtarzam ,ze wyraziłam swoja opinię,nie sądziłam,ze wywoła to zmasowany atak.

Gość Aureliaaa
Oki..dzieki za pomoc, na mnie juz czas, ide spac.Dobranoc :)

Gość Aureliaaa
a i jeszcze kilka słów do Wiedzmy: twoja wypowiedz bylaby ok gdyby została napisana grzeczniej i w nieco innnym tonie.Tak tez mozna wyrazic swoja opinie.To tak na przyszłość.Pozdrawiam :)