Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingulinka

Wszystkie panie kochajace Arabów prosze o kontakt

Polecane posty

Gość Kingulinka

Witam. Bardzo prosze o rade. Poznalam chlopaka - Marokanczyka. Wiem, ze wiele osob pomysli sobie: kolejna idiotka szukajaca wrazen. Wcale tak nie jest, bo gdyby tak rzeczywiscie bylo to juz dawno mieszkala bym z nim itd. On chce sie zenic. Ja natomiast najpierw, zanim jeszcze cokolwiek zaczne planowac, chcialabym sie dowiedziec mozliwie jak najwiecej o Maroku, kulturze i obyczajach mieszkancow tego kraju. Moze ktoras z pan z tego forum moglaby mi cos na ten temat powiedziec. Z gory dziekuje za wszelkie informacje i prosze o kontakt na kinga_gulla18@yahoo.com. Dodam jescze, ze najwieksze watpliwosci budzi we mnie fakt, ze zarowno ten chlopak jak i jego ojciec sa marokanskimi policjantami.

Gość Kingulinka
Odpowiedzcie dziewczyny czy dobrze wam się z Marokańczykami żyje.

mam koleżankę a właściwie miałem :D .. wyszła za mąż, za hindusa ....jakiś czas po zamążpójściu jeszcze utrzymywaliśmy kontak ..ale teraz ślad po niej zaginoł :(

Gość ja tam lubię arabów ale
tylko ich duże pałki:p Poza tym mnie nie interesują, bo są chamscy. Jak chcesz skończyć jak tysiące kobiet pooblewane kwasem czy poorane nożami za to, że odważyły się nie zdradzić, ale nawet odejść, jeszcze przed ślubem, to proszę bardzo:o

To jest inna kultura, inna mentalność ludzi ...... kobiety są tam inaczej traktowane ..!! na początku będzie super a potem będziesz przedmiotem do posuwania albo i nie bo do kolekcji znajdzie sobie kolejne :D naiwne a jeżeli nawet bedzie Cę traktował jak partnerkę to pojęcie partnerstwa w karajach arabskich różni się od naszego europejskiego .... tam on bedzie partnerem .... :D dla innych facetów pochwali sie Tobą :D a ty bedziesz tylko kobietą :D, która nic nie bedzie mieć do gadania !