Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak dla ZaSaDy

No dobra, która po wzięciu 1 tabletki...

Polecane posty

Gość tak dla ZaSaDy

harmonetu robiła to na następny dzień bez innego zabezpieczenia? Bo każdy pisze tak tak po 1 tabletce jesteś zabezpieczona, ale czy ktoś rzeczywiście tak robił??????????????

Gość tak dla ZaSaDy

Gość hmmm....widzę las rąk

ja jestem po 1 novynette, ale ja nie chciałąbym się bzykać jak mma okres

Gość chodzi mi o to czy
ufacie tabletom na tyle, słyszałam też opinie zeby uważać przy całym 1 listu, zabardzo w to nie wierze ale wiadomo jak to jest jak już chodzi o siebie to zaczynają się wątpliwości

Gość podnoszzzze

Gość mimiiiiiiiiiiiii
ja po pierwszej kochałam się z facetem i w ciąży nie jestem

bzykałąm sie od pierwszej wziętej ... oczywiscie, bez innego zabezpieczenia ... to było ponad dwa lata temu. dziecka brak.

Gość lubiaca seks
trudno robic to w pierwszym czy drugim dniu miesiaczki kiedy to nie tyle ze krew sie leje strumieniami , to bole brzucha zle zamopoczucie itd. chyba ze ktos lubi takie dewiacje. a jesli nie to jak okres sie skonczy (np przy 5 lub 6 tabletce) mozna sie bzykac do woli :)

okres nigdy mi sie nie lał strumieniami :O i do tej pory się nie leje a kochamy sie takze podczas okresu :O

Gość lubiaca seks
gratuluje. ja wole te 5 dni odczekac i po seksie nie prac wsyztskich rzeczy ktore znalazly sie w "polu razenia" :) poza tym to takie nie estetyczne i nie higieniczne itd itp ble ble ble

nie wiem co masz za miesiączki, ale u mnie w te dni po seksie wystarczy tylko chusteczka higieniczna by wytrzeć człona i siebie...ani kropla nie leci na przescieradło :O

Gość lubiaca seks
okres mam normalny od zawsze tylko przez pierwsze dwa dni mam bardziej obfity - no wiesz co 2 h tampony musze zmieniac. zazdroszcze tobie takiego okresu ze jest niezauwazalny

Gość lubiaca seks
poza tym kurcze nie gadajmy o okresie bo czego innego ten topic dotyczy :) pozdro :)

a jakie bierzesz tabletki ? podobno tabletki anty mają właśnie zmniejszac obfitosc krwawienia, ja tabletki zaczełam brac w głownej mierze spowodu nieregularnosci okresów, biorę Cilest i trudno mi powiedzieć, czy to te tabletki wpłynęły na taki okres czy tez zwyczajnie taki to juz mój organizm.

Gość lubiaca seks
najpierw bralalm logest i jakos roznicy nie widzialam - czyli bole brzucha, nudnosci, obfity okres , zle samopoczucie, wstret do lustra itd. pozniej bralam cilest - w sumie tak samo jak wyzej. od 2 miesiecy biore Yasmin i przyznam ze jak na razie jest najlepszy - tz czuje sie dobrze, nie mam zlego samopoczucia, okres moze troche jest miej obfity. ogolnie czuje sie jak kazdego dnia vbez jakiegos syndromu napiecia ect :)

Gość a teraz może
przejdżmy do tematu topiku dziewczyny :)

Gość hoop*************************

Ja kochałam się z moim chłopakiem po 3 tabletce bo wcześniej miałam obfity okres, gdyby nie to to zrobiłabym TO od razu.

Gość ja tez od 1
ja tez od pierwszwj i oki wszy stko jest