Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.w.w.

moja przyszła bratowa.......załamka.

Polecane posty

Gość mało wiadomo
PS jak dla mnie, to zawsze nalezy mówić "cześć/ dzień dobry" itd... uśmiechnąc się, spytać co słychać.... to należy zasad dobrego wychowania. ale już "dobrze bawić się" chyba nikt nie ma obowiązku z każdym, nie?

Gość szwagierka
do w.w.w. ...>>> to czemi nie odmowilas? Mogli sobie szukac innej starosciny. Wazne, abys Ty byla w porzadku. A bratowa ma swoje sumienie, wiec Ty nie staraj sie byc jej sumieniem. Na weselu pewnie tak bedzie przejeta rola pann mlodej, ze nie bedzie Ci robila jakis zlosliwosci. Wylujzuj i olej sprawe.

Gość w.w.w.
nie mogłam odmówić bratu...bo ma tylko 1 siostrę a drugi brat jest młodszy....a ona ma brata wiec od początku sprawa była oczywista.....zreszta jak na staż jaki sa ze soba ( ok. 4 lata) to dopiero teraz się zmieniła na gorsze ( czyli od jakis 2 m-cy) albo pokazała swoja prawdziwa twarz bo do tej pory była w miare kontaktowa...znaczy się bez humorów

Gość mało wiadomo
może stesuje się ślubem....

Gość szwagierka
a moze jest w ciazy??????????

Gość mało wiadomo
a i jeżeli macie do niej jekieś pretensje, to chyba lepiej byłoby powiedzieć o tym, niż dąsać się po kątach i udawać, że to nikogo nie obchodzi.

Gość szwagierka
to oprocz olania widze drugie rozwiazanie: poszukac winy w sobie! Bi nie wierze w nagle zmiany z dnia na dzien bez konkretnej przyczyny. Zachowanie czlowieka zmienia sie stopniowo, no chyba ze Ty i Twoja rodzinka podpadla czyms przyszlej bratowo-synowej:P

Gość w.w.w.
nie wiem czym mogłam jej podpaść...nie widze różnicy w traktowaniu jej wcześniej a teraz...........to raczej ona przestała sie do nas odzywać....jakby chciała zerwać kontakt ale tak się nie da...

Gość szwagierka
to, ze Ty nie widzisz roznicy w swoim zachowaniu to nie znaczy, ze Twoje zachowanie jest rowne constans. Troche samokrytyki.

Gość roownowaga
Słuchaj, a może Ty i Twoja matka za bardzo na poczatku sie wtracałyście. Chciałyście miec duzo do powiedzenia w kwestii organizacji wesela? I bratowa sie po prostu wk...a? Ja bym się na pewno mocno wnerwila jakby rodzina mego ukochanego za bardzo chciala wszystko robic po swojemu. Z ta roznicą, że ja nie oddałabym sprawy w ręce przyszłych tesciow, tylko "rzadzilabym" sama na spolke z narzeczonym.

Gość oj daj spokój
to nie ty bedziesz z nia potem mieszkac, ale twoj brat

Gość Moja szwagierka
Siostra mojego męża to jedna wielka porazka. Nie dość, że autentyczna z niej blondyna to jeszcze próbuje doradzać i się wymądrza. Nie należę do osób, które krytykują otwarcie czyjeś wady zewnętrzne+wewn. i tego samego oczekuje od inncyh. Siostrunia jednak nie wie co to takt i ciągle mi zwraca uwagę np. ale ci krostka wyskoczyła:-O albo ale masz brzydki kolor bluzki...:-O No poprostu chyba tylko zastrzelić. Albo te jej cudowne rady - nie ma chłopaka, a doradza co mam robić z mężem :-O

Gość do w.w.w.
myślę, że wina zawsze leży pośrodku, mogę to powiedzieć z całą odpowiedzialnością na własnym przykładzie. Czytając twoją pierwszą wypowiedź poczułam się jakbyś pisała o mnie - tyle, że ja czuję się w roli narzeczonej Twojego brata. Jestem w stanie zrozumieć jej zachowanie, bo sama się tak zachowuje, a to wynika z faktu, że pare razy siostra mojego narzeczonego dała mi odczuć, że jestem gorsza, doszły do mnie pewne plotki i chcąc nie chcąc nastawilam się negatywnie do niej. Mój narzeczony twierdzi, że lekko przesadzam, że trochę przekręciłam pewne sytuacje, ale to nie zmienia faktu, że nie potrafię rozmawiać z nią otwarcie i przyjaźnie...

Gość w.w.w.
streszcze jej zachowanie w ciagu tego tygodnia....przygotowan do wesela - nie oddzywa sie do zadnych ciotek które od wtorku zapie....ją w kuchni z jej strony nie ma nikogo do pomocy przy weselu choc ma i braci i siostrę - nie oddzywa sie do mnie i mojego drugiego brata..chyba ze musi ale to zawsze bezosobowo a wczoraj przesadziła powiedziała w naszej obecnosci o naszej mamie "stara" - az nam jest głupio przed siostrami , kucharka ze pani młoda przebywajac na sali nie przyjdzie ani raz do kuchni spytac sie czy cos potrzeba a jak wchodzi rano to nie powie nawet "dzien dobry" - wczoraj przyjechali goscie z naszejn strony przejechali ok 700km a ona nawet sie z nimi nie przywitała ...siedzieli jak sobki i niewiedzieli co maja ze soba zrobić - no oczywiscie nic nie wolno powiedziec, doradzic odnosnie wystroju sali, ale nie obchodiz ja mycie naczyn szklanek czy podłogi....wszystko mamy zrobic my ... przyjechałam do domu skonana w ramach racji :" dla swieteggo spokoju" nikt sie nie oddzywa negatywnie do niej a przydała by sie solidnaj zje....ka nie wiem kto tu jest nienormalny....

Gość w.w.w.
przepraszam za błedy chodziło o siostry mamy i kucharkę przezyje jeszcze jakos te dwa dni wesele i poprawniny , pozniej nie mam zamiaru sie do niej oddzywac i napewno przyjdzie czas ze jej to wszystko wygarne.... nie bede psuc jej jutrzejszego dnia bo jest pana młoda a dla kazdej dziewczyny nawet takiej beznadziejenej cwaniary i wrednej powinien to byc jeden z najpiekniejszych dni w zyciu wiec ......

Gość bidulka wania
do www>>>>>>>>>>>>>>>> ale jestes beznadziejna i bez charakteru, sory za dosadnosc! ja na Twoim miejscu i miejscu Twojej rodziny wypielabym cztery litery i miala w nosie caly ten slub i wesele... Dziwie sie, ze sie posiweciliscie mimo wszystko. Na prawde sie dziwe:-O No chyba, ze TY i Twoja rodzinka ma na celu do konca zycia wypominac cale to wesele i naskakiwac przy lada okazji na niewdziecznosc synowo-bratowej...:-O I naczej tego nie rozumiem...:-O