Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ja Toja

Laser czy Elektroliza???co jest lepsze??

Polecane posty

Gość a co jesli jestem
blondynka a na nogach mam troszke ciemnych ,wrecz czarnych wosow-dadza sie usunas laserem?

Gość aneczka83
hej dziewczyny:) wlasnie tak czytam wasze opinie... bylam na laserze okolo 7 razy, efekty nie byly zbyt dobre, to nie jest prawda ze po 2-3 zabiegach widac efekty, ja nie mam zbyt mocnego owlosienia ale rezultaty nie byly zbyt dobre. Wkoncu zdecydowalam sie na elektrolize, bolalo mnie to bardzo ale efekty sa duzo lepsze, tylko ze z gojeniem ranek roznie to bywa, trzeba tego pilnowac, aha zapomnialam dodac ze zabiegi laserowe tez sa bolesne i po nich zostaly mi lekkie blizny chociaz bardzo unikalam slonca, pozdrawiam

Gość a co powiecie
o kurcze po laserku blizny? to dla mnie odpada,w dodatku jestem blondynka wiec tez odpada

Gość dziewczyny a ja mam
podbijam

Gość gość
na moje włosy laser nie działa, próbowałam trzy razy i za każdym razem porażka, dopiero elektroliza pomogła, ale wiadomo - u kosmetyczki drogo, próbowałam jakichś różnych ustrojstw do elektrolizy domowej (albo u koleżanek albo na prezentacjach) i niestety - klops do momentu w którym nie znalazłam tego ustrojstwa http://tnij.com/jgFVN - po trzech tygodniach hm... muszę powiedzieć że jestem lekko skonsternowana bo w tym czasie ani razu nie ogoliłam pach :-)))))

Gość gość
hej, fachowcy twierdzą, że tylko elektroliza jest metodą naprawdę trwałej depilacji - ma zresztą zielone światło od FDA, laser go nie ma. Ja zresztą i tak nie mogłabym się poddać laserowemu usuwaniu włosów, za dużo przeciwwskazań, w elektrolizie tylu ich nie ma. U kosmetyczki zlikwidowałam już wąsik, a teraz przymierzam się do elektrolizowania nóg tym urządzeniem http://www.vitalab.pl/blog/2013/10/z-vector-hair-removal-system-depilacja-to-pikus.html - trzymajcie kciuki, dam znać jak pójdzie ponoć trochę uciążliwe ale skuteczne.