Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OkRES

Jak wywołac okres?

Polecane posty

Gość OkRES

po prostu mi sie spoznia i chce go wywolac? znacie jakies tabletki bez recepty albo inne sposoby pomocy

Gość OkRES
pomocy :(

Gość OkRES
jestem załamana,nikt nie chce pomóc? nie chce usunac ciazy,nie jestem tez na pewno. pomocy

Gość jesli
jesli Ci się spóźnia to poczekaj...dlaczego tak dramatyzujesz?...uspokój się.

Gość cheche
zabawna sprawa wywołać okres chmmm.. może zawołaj głośno

Gość OkRES
Brałam ostatnio(1,5 m-ca temu) 2 duze dawki antybiotykow na angine. Z reszta to byl dla mnie bardzo stresujacy okres czasu. Ale martwi mnie to

Gość cheche
lepiej nie wywołuj okresu z lasu

Gość OkRES
nie zartuj sobie

Gość jesli
wiec idź do ginekologa przy okazji upewnisz się ze nic Ci nie dolega.

Gość okey
Jak nie jestes w ciązy to w czym problem? Chcesz się bawić hormonami tylko dlatego, że się spóźnia? Dopiero sobie namieszasz w organiźmie...Poczekaj.

Gość OkRES
własnie nie chce do gina bo mi przepisze jakis hormony i wtedy bede miec jazde. Dzieki za rady poczekam

bardzo często sie zdarza ze po antybiotykach i po przebytych chorobach spóźnia się okres,u mnie tez tak było,skoro na bank nie jestes w ciąży to nie masz czym sie martwic!!!!!!!! głowa do góry,po infekcji organizm musi wrócic do siebie, takze czekaj cierpliwie, mi po 1 dawce antybiotyków spóźnił się 2 tygodnie a co dopiero po 2 dawkach jak u ciebie

Gość gorrrraca kapiel
czasem pomaga goraca kapiel wieczorkiem;) tylko nie wiem czy to jest zdrowe na taki upal?? i w ogole to gorace kapiele sa niezdrowe..ale ja czasem tak robie, bo zauwazylam,ze to pomaga... tylko nie przesadz z temperatura i bron Boze nie siedz za dlugo!!

Gość nic nie pomaga
Mialam ostatnio taki problem - bralam aspiryne (rozszerza anczynia krwionosne), gorace kapiele, pilam winko (oczywiscie nie wszystko naraz!). Cwiczylam, jak juz czulam ze brzuch twardy i nic! Samo przyszlo (oczywiscie nie moglam byc w ciazy, bo miala m dlugo celibat, wiec moglam tak eksperymentowac!). Moj wniosek - nic nie pomaga :) A zamiast wysilku fizycznego, to najlepiej chyba sie wlasnie wyciszyc i wypoczac. A przede wszystkim - nie stresowac sie! Ja przez ponad tydzien codziennie mowilam sobie : no, dzis musi byc, a pozniej sie wsciekalam jak nie przyszlo. A zalezalo mi zeby miec terminowo, bo mam wyjazd z ukochanym zaplanowany. No i sie spoznilo mocno, wyjazd szlag trafi :(

Gość Okres
no u mnie to ze 2 miesiace bedzie.wczoraj sie pomoczylam troche. Aj te choroby antybiotyki dtresy i inne cholerstwa

Gość put69
mam problem jest ktos?