Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama1975

JAK SPRAWDZIĆ PRACĘ OPIEKUNKI

Polecane posty

hiiiiiiiii...a co ty sie tak impulsujesz nie nie mam zamiaru wracac ...jak mam sluchac takiej fladry jak ty to zygac mi sie chce beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:P

Gość w niemczech pracują
opiekunki z wąsami :P

ooo matko jakie te polki niektore wredne sa ojjjjjjjjjj..nie dziwie sie ze tyle rozwodow w polsce miedni ci mezowie

Gość w niemczech pracują
a za to w niemczech wiecej zdrad i buderlików!

acha a dlaczego nie masz czarnego nica chetnie bym cie poznala

Gość w niemczech pracują
bo ja z takiej "zagranicy" piszę, że by ci z zazdrości zwieracze puściły :P

Gość moze w koncu ktos
podsunie pomysl, jak mozna sprawdzic prace opiekunki - tez jestem zainteresowana tematem. Poki co dyskusja zmierza donikąd :O

eeee no nie powiedzialabym nie ma tu tak duzo burdelow jak w polsce tutaj zony rozrywkowe sa a w sexie lubia eksperymentowac a polki raczej sztywne sa i tradycjonalistki:P

sama jestem opiekunka, lubie to zajecie i to co robi twoja jest dla mnie nie do pomyslenia jestem tylko czlowiekiem, tez bywam chora albo mam jakies gorsze dni, ale mowie o tym mojej pracodawczyni, ona prosi wtedy dzieci zeby nie znecaly sie nade mna tego dnia :D a serio to pracuje u niej juz prawie dwa lata i czuje sie nie tyle czlonkiem rodziny co przyjaciolka zarowno dzieci jak i mojej pracodawczyni jesli ona jest wobc mnie w porzadku to ja tez nie bede swinia zastanawiam sie czy kiedys moje prywatne zycie wdarlo sie w zawodowe (heh jak to powaznie brzmi) ale nie moge sobie przypomniec nie pamietam zebym bedac w pracy musiala zalatwiac swoje sprawy zyciowe dostaje plan, czesto sie zmienia ale z wyprzedzeniem i dostosowujemy sie obydwie do tego ona czasami do mnie tez, np planowalam nadprogramowy urlop i powiedzialam jej o tym ponad miesiac przed, zeby miala czas zalatwic cos zastepczego nie mowie ze jestem idealem po prostu to moja praca i trzeba ja szanowac praca wykonywana z zadowoleniem bo lubie dzieci powinnas porozmawiac z opiekunka po prostu moze czuje sie wykorzystywana albo co a jesli chce zmienic prace to powinna powiedziec ci o tym z wyprzedzeniem zebys mogla znalesc kogos na jej miejsce jestesmy wszyscy dorosli, opiekunka tez, wiec zachowujmy sie jak dorosli jesli masz zastrzezenia co do jej pracy to po prostu jej to powiedz placisz wiec wymagasz, tym bardziej ze zostawiasz jej pod opieka swoj najwiekszy skarb pozdrowienia

no wlasnie dyskusja na psy zeszla przez porywczy kolezanke:P ja mysle tak porozmawiaj z nia ale na stopie przyjacielskiej:)

brawo dla dziewczyny i jej wypowiedz:) widzisz moze ty nie jestes zaprzyjazniona ze swoja opiekunka....moze czuje do ciebie dystans i cie poprostu boi....porozmawiaj z nia moze to wrazliwa dziewczyna i sie boi zaczac rozmowe

Gość właśnie podejmuję pracę opieku
nki i myślę, że tak bym nie postąpiła. Ale nie chciałabym być podglądana przez jakieś kamerki, to narusza chyba osobistość . Wolałabym aby pracodawcy - nie oszukujmy się dają nam pracę, a jakie warunki to i od nas zależy - porozmawiał ze mną !!!

Gość mama 1975
dzięki lily of the valley. Gdyby nie te oststnie dwa tygodnie to pomyślałabym sobie, że pisze to właśne ciocia mojego dziecka. Ja jej nigdy ne robiłam problemów, kiedy musiała iść na pocztę lub coś załtwić, ba jak była chora to ze względu na swoja profesję konultację jej załtwiłam. Ja po prostu chcę być spokojna jak wychodzę do pracy, bo mój błąd ma przełożenie na konkretnego człowieka.

lila24 oj jaki cudny obraz niemiec przedstawiasz, zaraz wszystkie pojada jako operki bo tu tak cudnie operka wedlug przepisow zarazbia 240 euro na miesiac i pracuje do 36 godzin tygodniowo w praktyce moze zarabiac i wiecej a w sytuacji jesli rodzice wracaja po 17 z pracy? ile godzin tygodniowo ona pracuje? policz sobie nie jestem operka na szczescie jesli ty masz/mialas tak to dobrze trafilas wystarczy porozmawiac z polkami szczegolnie wylewne sa jak 2 piwa wypija :P ale z nimi to jest tak za maja albo wszystko taaaaaaakie cudne albo trafily na rodziny ze straszny wyzysk panuje i powiedz mi na co jej starczy to 300 euro miesiecznie? jesli teraz w umowach rodziny sie nie zobowiazuja do placenia za szkole? realia zycia, niewazne gdzie pracujesz, masz szanowac prace, nie chce zeby mnie pracodawca trkatowal jak rodzine, przyjazn wystarczy

lily of the valley nie wiem gdzie ty bylas i czy umiesz jezyk ale wlasnie moja kolezanka zatrudnila dziewczyne z polski i ma jak w raju ona idzie do pracy na 8 godzin to pilnuje mala jak wraca tez z nia jest ale nie musi sie nia zajmowac bo mama jest mieszka u niej placi jej 600 euro ale z tego ubezpieczenie i rente takze wyjdzie 300 euro na reke dziewczyna naprawde wygodne warunki ma ale wiesz zalezy jak trafisz i jacy ludzie sa

Gość w niemczech pracują
lila, a co ty robisz?

ja obecnie jestem na koroniowce pracowalam rok czasu tyle ile tu jestem ale ta praca do kitu byla staram sie o prace na stale moze cos z tego wyjdzie nie jest tu lekko ale lepiej jak w kraju

Gość tea or coffee
lila, dziecko, czy Ty już skończyłaś gimnazjum? Czytać i pisać uczą już w podstawówce, nadrób dziecko zaległości...

koroniowke dostaje co miesiac 500 euro a zarabialam 800 i to bardzo ciezka praca byla na 3 zmiany po 10 godzin niekiedy takze widzicie chyba nieoplaca sie pracowac

Gość tea or coffee
masz genialny podpis w stopce

nierozumiem czemu mnie krytykujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestes zawistna i tyle

Gość tea or coffee
o tak, z pewnością to zawiść, te 500 euro to jest coś!

Gość w niemczech pracują
ale tego zasiłku tak w nieskończoność chyba nie możesz dostawać?

zreszta co tu gadac polaki to najgorszy narod mieszkam w miescie gdzie sa sami polacy ale wole sie zadawac z rosjanami niz z polakami

i kto to mówi! no tak taką to tylko kamerką kontrolować. Do pracy a nie na innych jeździć!!! jak nie w kraju to za granicą!!!

nie zasilek mam przez pol roku ale mysle ze w miedzy czasie cos znajde

Gość tea or coffee
a ty jakiej narodowści jesteś? czyżbyś wystawiła sobie sama świadectwo?

Gość w niemczech pracują
no ale ty tez jestes polką.

no jestem polka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! boze przestancie mi dogryzac ja tylko mowie ze polacy szczegolnie za granica wredni sa i dlatego nie utrzymuje z nim i kontaktu

Gość hhhhhhhhhhhh
to straszne jakie baby sa zazdrosne i zawistne!!!!!!!!!!!!!!!