Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa mamba

definicja szczupłości

Polecane posty

Gość malinowa mamba

powie mi ktoś przy jakiej wadze dziewczyna o wzroście 163cm jest szczupła? Dodam, że ma bardzo drobne kości

Gość dis..
jak dla mnie 50kg ale to zalezy...

Gość max. waga to dla ciebie
50kg. Jeżeli chcesz być szczupła, to powinnaś ważyć ok. 47kg. Ja mam 168cm i ważę 52 kg a jeszcze za szczupła nie jestem:o

Gość malinowa mamba
e nie jest tak źle. Mam 49 :) Dodam, że mam bulimię i zaburzony obraz siebie więc wasze wypowiedzi są dla mnie ważne.... Czasami porównuję się z koleżanką, która przy podobnym wzroście waży 70kg i czuję, że jestem grubsza od niej :( Może pomyślicie, że jestem głupia i pusta, ale szukam takiej uniwersalnej definicji szczupłości, bo przecież z niedowagą nie da się być grubym, nie? Naprawdę czułabym się lepiej

Gość dis..
ale to zalezy jeszcze m.in. od masy mięśniowej. Jeżeli coś ćwiczysz to przy tej samej wadze możesz wyglądać nawet ok. 5kg szczuplej od kogoś kto praktycznie się nie rusza

Gość jak ma bulimię to pewnie nie
uprawia sportu, tylko siedzi całymi dniami. Powinnaś schudnąć jeszcze 2-3 kg i wtedy juz byś miała pewność, że jesteś szczupła. Ja mam 166cm i ważę 47kg i wyglądam ok:)

Gość mam ich gdzieś
Ważę 55 kg, mierzę 160 cm, a jestem szczupła. Nie mam tłuszczu, ani brzuszka, piersi mam spore, i to pewnie one tyle ważą.

Gość blue15
oblicz sobie BMI

Gość salade
malinowa mamba - hmm trudno zeby bez zobaczenia Cie mowic Ci czy jestes szczupla itp ..ktos moze powiedziec ze dla niego szczupla to 45 kg i co bedziesz sie odchudzac?;/sa rozne budowy-cienkiekosci, duzo miesni, czy masywny kosciec..nie da sie jednoznacznie od tak okreslic twojejj idealnej wagi ...spytaj sie jakiejs przyjaciolki tylko szczerej... ja mam 168cm waze 54 kg tez mam cienkie kosci-i jestem bardzo szczupla...wiec skoro Ty jestes nizsza i mniej wazysz to tez taka napewno jestes

Gość jak dla mnie
to liczy się bardziej czy ma się odbre proporcje i jędrne, zdrowe, wysportowane ciało....niż to ile się waży....

Gość minus sto dziesięć
czyli 53 kg

ja jestem baaardzo szczupła ... przy tym wzroscie (163) waze niecałe 45 kg wszystko jest ok, nie mam zaburzonego układu pokarmowego, jem normalnie i przytyc nie moge .... taką mam nature i musze z tym zyc :)

Gość to mi powiecie ze
jestem grubym pulpetem bo przy takim wzrosciem waze 60 kg ??? !!!!