Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELP.......

CZY MOGŁAM ZAJŚĆ W CIĄŻĘ POMÓŻCIE BŁAGAM

Polecane posty

Gość HELP.......

witam, wczoraj uprawialismy z chlopakiem petting, ja dotykalam jego w intymnie miejca on mnie, wsadzal mi palce do pochwy, a wczesniej dotykal siebie, czy mozliwe jest ze zaszlam w ciaze, wytrysku nie bylo ale cos slyszalam o plynie ktory wydobywa sie podczas podnienicenia, czy jakby mial troche go na palcach i wsadzil mi gleboko do pochwy to zajde w ciaże? pomozcie bo zwariuje zaraz

Gość waga i wzrost
Tak, to bardzo prawdoodobne ze jestes w ciazy.

Gość HELP.......
TO JAK W KOŃCU?? :(

Gość HELP.......
I CZEMU DZIŚ MNIE BOLI WEWNĄRZ BRZUCH? DLATEGO ZE TO PIERWSZY RAZ??

NIestety jest to mozliwe, ale nie panikuj. Musiałby być naprawde ku temu sprzyjajace warunki To, ze Ciebie brzuch boli to nic takiego. Zdarza sie ze po seksie czy takich pieszczotach intensywniejszych brzuch boli. Jest tak wtedy gdy przy silnym podnieceniu nie dochodzi do orgazmu

Gość przeczytaj to DZIEWCZYNO
nie stresujcie dziewczyny:) praktycznie nie mozliwe ze moglas zajsc bo w tym plynie nie ma plemnikow:) inaczej kazdy stosunek przerrywany konczyl by sie ciązą;) a brzuch Cie boli byc moze z nerwow;) albo dlatego ze pierwszy raz w temn sposob sie zaspokajaliscie:) ile razy ja tak mialam:) ze sie balam ze on dotknąl siebie a potem mnie ostatnio kochalam sie stos. przerywanym ( wiem nie mądrze) i co z tego ze z penisa wydzielina wyplywala :) w ciazy nie jestem

Matko moja ja sie potem nie dziwie, ze ludzie maja schizy jak sluchaja takich panien jak ta co sie wyzej wpisala. Absolutnie mozliwe jest zapldonienie w takiej sytuacji, mimo iz malo prawdopodobne. W plynie przedejakulacyjnym ZNAJDUJA SIE plemniki, a to ze Ty nie zaszlas jeszcze w ciaze nie oznacza ze ich tam nie ma. Kobieta zajsc w ciaze w miesiacu moze dzien, dwa, czasem przez kilka godzin. Ty jestes raczej potwierdzeniem przyslowa, ze glupi ma zawsze szczescie. O Boziu...........

Gość HELP...
I JEDEN TAK MOWI A DRUGI TAK, I CO JA MAM ZROBIĆ, JUZ DRUGI DZIEN MI NIEDOBRZE, OBY TO Z NEROW BYLO ALE SIE BOJE ZE SZOK

Gość HELP.......
NASTEPNYM RAZEM POZWOLE MU WSADZAC TYLKO W ODBYT :-o :-)

Gość w tym plynie są plemniki
jednak są one słabsze niż te które są w spermie zawsze jest jakies tam prawdopodobienstwo zajscia w ciaze 1/1000000,chociaz malo prawdopodobne jednak do ciazy zazwyczaj potrzebne są dni plodne( jesli nie masz podwójnego jajeczkowania) no i wytrysk w srodku pamietam jak balam sie na poczatku, dostawalam na tym pkt obsesji moze warto zaczac brac tabletki anty chociaz z tym tez radze uwazac bo dwie moje kolezanki wlasnie dlatego zaszly w ciaze, braly tabletki które im nie podziałały

Gość w tym plynie są plemniki
wypowiedz niejakiej " przeczytaj to DZIEWCZYNO" zabiła mnie:D

Gość HELP...
OLICZYLAM DNI OKRESU WYSZLO 30 CZYLI 15 DZIEN TO SRODEK A WYADA NA 5 TEGO MIESIACA CZYLI BYLY TO DNI PLODNE :(, ALE BYLO TAK ZE CHLOPAK NA CHWILKE DOTKNAL SIEBIE I MOWI ZE NIE W TYM NAJWZNIEJSZYM MIEJSCU ZE NIE BYL W TAKIM STANIE ZE BY TEN PLYN SIE WYDZIELAŁ

Gość 000000iii000
wez przestan schizowac... Zrob test Ale mysle ze nie jestes w ciazy !!!!!!!!!!!!!

Gość HELP...
TYLKO TAKI TEST SIE ROBI PO TYGODNIU DOPIERO :(

Gość 000000iii000
Nie jestes w ciazy bo nie dostały sie tam plemniki do srodka.. Myslisz ze zajscie w ciaze to tak hop siup? Wcale nie jest tak latwo trafic.. Musiała bys miec (w twoim wypadku) wyjatkowego pecha ale go nie masz I jak sie okaze ze nie jestes w ciazy to stawiasz piwo ;)

Gość HELP...
ALE JAK MI WŁOŻYŁ PALCE DO ŚRODKA ATAM NA NICH SIE JAKIS PLEMNIK UKRYŁ ? BOSHE ALE TERAZ ZAŁUJE NAWET TAKICH RZECZY ,GŁUIA JESTM STRASZNIE, ZACHCIAŁO MI SIE DOROSLOSCI :( ROZMAWIALAM Z NIM O TYM, ZAPEWNIAL MNIE ZE NIE BYLO TAKIEJ MOZLIWOSCI BO NIE BYL AZ TAK PODNIECONY, ALE SI EBOJE I TAK I CHYBA MI NIE PRZEJDZIE, DZIEKI ZA WSPARCIE ZE TKOS WOGOLE TUTAJ CZYTA TAKIE POSTY I STARA SIE ODPISAC. JAKBY TAK SZCZESCILIWE SIE TO SKONCZYLO TO JUZ CELIBAT NA PARE LAT, BO TO NIE ZYCIE TAKA NERWOWKA

Gość 000000iii000
Jezeli bylo tak jak doklądnie opisujesz to uwierz mi nie masz sie czym martwic. A jezeli chcesz podjac zycie seksualne to pomysl o tabletkach.

Gość a imię już wybrałaś
? :-)

Gość DAVID BECKHAM MNIAM
kiedy rodzisz? masz juz wyprawke?

Gość HELP...
MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BĘDĘ MUSIAŁA WYBIERAC IMIENIA

Gość salaman
dlaczego kasuja tu wypowiedzi o durnocie zalozycielki topiku

Gość jasne
SAM JESTEŚ DURNY SALAMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!