Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka 28

Czemu czuje się gorsza - cholernie mi z tym źle?

Polecane posty

Gość aniulka 28

Chodzi o mnie i mojego faceta, o boje jestesmy po studiach technicznych , ja inz sanitarna on geodeta, w kraju zarabialismy tyle samo ,moglismy sie sobie na to samo pozwolic, kiedy trzeba było oszczedzac - oszczedzalismy on do tego jest bardzo oszczedny, skąpy itp. Do niego usmiechneło sie szczescie dostał propozycje pracy za granicą w firmie polsko .... zarabia obecnie 5 razy tyle co ja, nie ponosi kosztow zjazdu do POlski, jedzenia i utrzymania tam - to wszytsko finansuje firma. Powinnam sie cieszyc, a jest wrecz przeciwnie nie jestem na niego zła , ale czuje sie rozgoryczona... zle mi z tym faktem, wiem ze tu zapieprzam 2 razy bardziej niz on widzać i słyszac to co on mowi ( on pracuje 3 h ziennie a 5 h jest na czuwaniu, ja pracujenawet w soboty), a nic nie mam , starcza mi od 1 - do 1, na nic nie moge sobie pozwoalic, na wakacje musze oszczedzać, nic nie moge odłozyc....Swiadomosc tego mnie przytłacza. mam cholernego doła... poza tym czuje sie samotna w związku on tam ja tu, widzimy sie co 2 miesiące, nie mam z jego strony w sparcia, dla niegoliczy sie głownie ta praca i kasa, ja zeszłam na inny, dalszy plan - cholernie mi z tym zle, jak przełamac te wszytskie bole i sie pozbierac ech ryczec mi sie chce

Gość aniulka 28
odświezam