Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeeeeeeeem

co mi jest??

Polecane posty

Gość heeeeeeeeeeeeeem

mam brzuch jakbym była w 8 miesiącu ciązy, jest twardy i jakby napapowany :o czuje się źle ogolnie. i brzuch mnie ciągle boli :/ w dodatku co kolwiek nie zjem czuje sie napchana jak balonik.. zjadłam jedną kanapkę, popiłam troche herbatą i czuje się jakbym zjadła wagon tych kanapek. porażka :(

Gość anika 1
ja mam to samo teraz.... tylko nie wiem za bardzo jak sobie z tym cholerstwem poradzic. juz 3 dzien sie tak mecze

Gość heeeeeeeeeeeeeem
tak myślałam ze to są wzdęcia, ale nie byłam pewna, zresztą dalej nie jestem do końca :o ale co z tymi wzdęciami zrobić??? do lekarza??

Gość leki na wzdęcia

Gość leki na wzdęcia
no warto byłoby przejśc do lekarza, żeby poznać ich przyczynę, ale póki się nie zbierzesz, to możesz zapytać w ptece o leki przeciw wzdęciom, np. espumisan.

Gość anika 1
a czy jakies naturalne sposoby na to sa np ziola albo cos w tym stylu?

to są wzdęcia na pewno, myslę że pierwszym krokiem jest stwierdzenie jaką masz grupę krwi (0, A, B, AB) i dostosowanie diety do tej grupy krwi jaką masz. np. ja mam 0 i nie mogę pić mleka ani jeść jego przetworów typu biały ser, maślanka, kefir itd. bo od razu mam wzdęcia, to samo mam z drożdżowym ciastem - też takie objawy. poza tym mozna sobie kupić witaminy i minerały dostosowane do grupy krwi i jak się je zażywa one zapobiegają wzdęciom po zjedzeniu tych produktów niewłaściwych dla grupy krwi. oczywiście doraźnie można zażyć espumisan lub esputicon (do nabycia w aptekach) - nie są drogie i od razu gazy sobie polecą... ja osobiście miałam często wzdęcia ale od paru lat nie piję mleka tylko do kawy troszkę, i zażywam alveo i mam spokój. pozdrawiam

Gość kokaina
podobne objawy miiałam , to było zapalenie trzustki

Gość ninka11
ponawiam pytanie, czy w przypadku takiego jednorazowego wzdecia sa jakies ziloa itp. ktore moga pomoc?

Gość to jest grypa żołądkowa
Ja to samo miałam ostatnio:(ale dużo piłam i brałam węgiel i przeszło i juz prawie jestem zdrowa:):)