Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

kto czym ma się zająć???

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

Mam pytanie odnosnie obowiązków starszych na ślubie cywilnym.Kto ma się czym zająć??Czy sa jakieś obowiązki które np tylko starsza powinna wykonać??Itp.Bo niedługo slub,a ja jestem kompletnie zielona:)Pomóżcie!!!

Gość podpowiedzcie
czy nikt nie wie czy mają się świadkowie zająć???

Gość gingort
lepiej sama się wszystkim zajmij.Jak to czym mają się zając świadkowie?świadkowaniem!

Gość kasą
jak goscie będą składać życzenia, świadek stoi obok i zbiera kwiatki i koperty :P

racja hehe jeszcze pilnuje żeby młodej ładnie ukladal sie welon i tren poza tym musi nakrecać impreze, calowac świadka jak jest gorzko i tanczyc z wujami, ojcami, braćmi itd :)

Gość śmieciucha
całować nikogo nie musi , jak nie ma ochoty ma generalnie uwazać , czy coś się nie podwinęło , nie zawinęło , czy masz gdzie odstawić kwiatki w kościele , podać pannie młodej co jej tam potrzeba do poprawienia makijażu albo lakier do włosów czy co , czasem pomóc w kiblu :P z sukienką , ogólnie uwazac , czy jej czego nie potrzeba - no i odebrać od gości kwiatki i prezenty a tak poza tym to się bawic jako gość zabawiać gosci nie musi , od tego jest orkiestra

Gość podpowiedzcie
ot mądre wypowiedzi,a nie o to mi chodziło.I weź się coś dowiedz na tym forum

Gość podpowiedzcie
i w dodatku troche macie coś ze wzrokiem nie tak,bo napisała wyraźnie-ŚLUB CYWILNY!!!!

Gość śmieciucha
to spieprzaj i poczytaj sobie w podrecznikach albo poradnikach "Jak Być Dobrą Świadkową"

Gość podpowiedzcie
Kurcze tak to jest poprosić o rade.I bez wulgaryzmów prosze.Zapytałam sie kulturalnie i wydawalo mi sie że po polsku.A że niektózy zajmują sie tu wypisywaniem jakis głupot ,to nie moja wina.Może sobie załóżcie forum"Dopiepszanie proszącym o radę".A ja chciałam wiedzieć ogólnie o świadkach ,czym mają się zająć na ślubie cywilnym,a nie kościelnym.Czy mają się zająć szampanem,itp.Wszystkim pseudo forumowiczom"dziękuje".

Gość gingrot
no to teraz dopiepszylas,nie ma co.Amoze swiadek lub swiadkowa udzielą kilku lekcji z ortografii?

Gość śliczniutka
kasą tak czy owak

ty za to jestes wyjątkowo miła, jakbym miała mieć taką świadkową to bym sie utopiła