Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matida

kto mieszka w niemczech i ma dosc turczynek w chustach przy tym upale?

Polecane posty

Gość ja pindole
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Gość ja czytalam twoj tytul
ja ja ja ja ja

Gość ja pindole
jeszcze raz ja,bo normalnienoz mi sie w kieszeni otwiera jak ktos zabiera glos w temacie na ktory ma gowno do powiedzenia. matida - to ty jestes zacofana w kulturze,nie one!

Gość cale szczescie
to nie na temat!! pytam tylko tych co w niemczech mieszkaja lub mieszkali! " co nie na temat ??? ja tylko odpowiadam na twoje zarzuty skończona debilko !! ile ty masz lat dziecko ? 10 ?? t e twoje wypowiedzi tylko o tym swiadczą: pierwsza: 20:06 matida a to dlaczego? 20:11 kajala do matida - jak jesteś inteligentna to sama sobie odpowiedz dlaczego. 20:13 matida ja sie nie pytam dlaczego! tylko po co??!! :O:O:O druga: 20:28 matida do wani: ale one nie zyja w kraju muzulmanskim tylko w cywilizowanej europie rozumiesz!! 20:31 i całe szczescie z e w tej cywilizowanej europie sa cywilizowani ludzie , którzy rozumieją inność kulturowa !! A jak nastepnym razem nazwiesz kraj arabski barbarzyńskim (jezeli europa to kraj cywilizowany to wg ciebie kraje arabskie barbarzynskie) poczytaj o cywilizacji gdzie wczesniej powstawaly a potem wypisuj bzdury bo wlasnie tym caly czas pokazujesz jaka z ciebie jest idiotka !!! 20:42 matida do "cale szczescie" to nie na temat!! pytam tylko tych co w niemczech mieszkaja lub mieszkali! nie czytalas tytulu? odechciewa sie weszelkiej dyskusji , bo z autorką jest coś nie tak :O

Matida, no prosze, nie kompromituj sie dziewczyno! Mieszkalam juz w roznych miejscach, Niemcy, Turcja, teraz Francja. Jeszcze nigdy od zadnej muzulmanki nie czulam brzydkiego zapachu. Chocby z tego powodu, ze muzulmanie sa zmuszeni dbac o higiene. I nie sprawia im problemu depilacja calego ciala. Znam rozne muzulmanki. Jesli maja zakryte wlosy, to pewnie modla sie, a przed kazda modlitwa obmywaja cialo. Ciekawe, ile razy dziennie kapie sie Matida? Latem chodze w kapeluszach, zeby ochronic wlosy. Mam tych kapeluszy dziesiatki... I co? Tez by Cie to draznilo? Pociesza mnie fakt, ze na idiotki i ignorantki w stylu Matida, cywilizowani muzulmanie nie zwracaja uwagi. Nawet, jesli takie pannice biegaja w centrum miasta z nerkami i biustami na wierzchu, nawet, gdy zapominaja o goleniu pach i nog. To sie nazywa wyzsza kultura, cos, czego Matida nie pojmie. Bywa i tak.

Gość a kto mieszka w
WŁASNIE !!! Bo te zdziwienie to zwykła nietolerancja ... Matida zaraz pewnie powiesz dlaczego murzyni wychodzą z domu w taki upał !

Gość ja czytalam twoj tytul
autorka nie ma nic wiecej do powiedzenia............. to i dobrze, bo jak takie bzdury czytam co ona wypisuje to az mi sie paznokcie zwijaja

Gość osiaczxka
ja jestem w angli i tu pelno tych pakistanek-ubrane od stop do glow czasami tylko oc\zy widac-nie wiem jak wytrzymuja upal dzis bylo powyzej 30 eh

Gość wyzsza cywilizacja
Muzulmanki nie moga smierdziec , no bo przeciez piec razy dziennie myja nosy od srodka co by nie smierdziec Allachowi. A nazywanie Islamu cywilizacja to oznaka za wysokiego wyksztalcenia. Muzulmanie raczej specjalizuja sie w niszczeniu cywilizacji.

Gość Czyli Cortez był Arabem

Gość Tez z Niemiec
Smierdzace Turasy, baby w chustach. Nienawidze ich. Pelno tego tutaj. Normalnie jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby przy mijaniu jednej z tureckich bab nie walilo od niej na calego potem. A ci którzy zwyzywaja mnie od pustaków nie wala na bambuko. Najbardziej mnie wkurzylo jak przyszla kiedys baba w chuscie z polskim akcentem do sklepu w którym pracuje i placila EC karta, na którym widnialo nazwisko Izabella - .......Ska - Özodeg :O

Gość _ona
naprawdę nie mozna juz sie zdziwić, że komuś, kto ma taki sam organizm jak my może byc w taki upał gorąco, gdy ma okutane całe ciało łącznie z głową i to czarnym suknem?? litości, nie rzucajcie sie do szyi ludziom o byle co, bo niechęc niechęcią, a agresja jest czymś gorszym, panie nawrócone, broniące swoich racji do upadłego. echhhh i wy mówicie o tolerancji? przecież dajecie przykład NIETOLERANCJI