Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata ping pong

THERM LIne II

Polecane posty

Gość agata ping pong

czy kto stosowal ponoc dobre kupilam sobie dzis 28 zl ale pani moiwla z ebardzo schodzi!niby w ksiazecze napisane ze kobiety chudlay byly wzrosty paodane dlugos zazywania lata i waga pozdrawiam

Gość agata ping pong

Gość no niestety u mnie
nie podziałało nic a nic, brałam 2 tygodnie - nawet centymetra mniej :(

Gość agata ping pong
serio amylam ze podziala kurde ponoc schodzi ten produkt piszcei dziewczyny jak ktos stosowal

Gość 40-estka
daj se spokoj,bralam,trzesly mi sie rece ,walilo serducho a waga uparcie stała,Agatko lepiej dobierz jakąs dietke,odstaw te świnstwa

Gość agata ping pong
hej 40-stka ile brlaas to? ja wiesz jem malo i cwicze wiec mylse ze zadziala zobaczymy znalazlam opinie w necie poztywne przez ludzi i to wcale nie cwiczacych albo lekko cwiczacych nie wiem zoabczymy

Gość agata ping pong

wlasnie kupilam pare dni temu i pierwszy efekt to jaknbym z 5 redbuli wypila i tyle czekam na efekty odchudzajace

migotka pisz mi ja wlasnie koncze opakowanie czyli 15 dni uzycia i widze zmainy tylko nie wiem czy to nie prze z cwiczenia nie wiem pozdrawiam

poki co mozna to kupic tylko na allegro...w w-wie mozliwy odbior wlasny. porownaj ceny innych allegrowiczow,,,

Gość agatunia
???

Gość Karusia_Z
Temogeniki maja to do siebie, że działają raczej przy zwiększonym wysiłku fizycznym, dlatego przy "nicnierobieniu" nie zadziałają, zresztą jak żaden inny środek. Ćwiczenia i dieta niestety obowiązkowe, a wtedy Therm Line pomoże osiągać większe efekty odchudzania. Pozdrawiam wszystkie Panie, które się odchudzają! Ja na razie szukam motywacji :-)

Gość do agata ping pong
agata ping pong na wizażu piszą o Therm Line II dziewczyny które go stosują , zajrzyj

I ja się dałam skusić na ten środek .póki co leci 3 dzień na pewno nie chce mi sięaż tak jeść a jak będzie dalej sięzobaczy póki co 1kg mniej;-)

Gość Butereed
DoktorOdchudzanie.pl Sibutramina najlepsza. Bardzo uczciwy sklep, z czystym sumieniem polecam,

Stosowałam TL Forte i jestem baaaardzo zadowolona,bo narazie od miesiąca nie używam go a spada waga co dzień:).Już zgubiłam 12 kg:),ale jeszcze duuuużo przede mną:)