Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Light

Mądre kobiety, potrzebuję wrady.PILNIE!!!Sprawa sercowa

Polecane posty

Gość Light

Dziewczyny doradćie.... Rok temu rozstałam sie z tym, kogo pokochałam od pierwszego wejrzenia ( mimo że zawsze twierdziałam że nie ma tekij miłości). To była eksplozja uczuć, ogromne, poważne szczere uczucie z mojej strony. Z Jego ... myślałam że też. Ale okazał się draniem, czy tchurzem, czy lovelasem, czy naprawdę miał ogromne zobowiązania wobec innych.. tego do dziś nie wiem. To on zakończył nasz krótki związek... Chodziałam jak cień, nie miałam czym oddychać, nie pamiętam jak to przeżyłam, pamiętam tylko że zatraciłam się w NIM całkowicie. Dodam że nmie jestem nastolatką i przeżyłam już nie jeden związek. Minął rok, on się nie odezwał ani razu, ja sięnie narzucałam. Jestem z kimś innym, mam wszystko zaplanowane i poukładane, ale o NIM nie mogę zapomnieć, nie ma dnia bym o NIM nie pomyślała i rozpaczliwie nadal za NIM tęsknię.... Dziś są jego urodziny, chciałabym złożyć życzenia, tylko czy warto.................. Co myślicie? Miałyście podobna sytuację? Dzięki z góry za rady.

Gość w żadnym wypadku

Gość w żadnym wypadku
a kiedyś i tak zapomnisz o nim.

Gość APSOLUTNIE NIE
Po co?? Jak dupek to po chplere odnawiać znajomość?Żeby dać mu satysfakcję może?? Co to to nie, nie rób tego!

zapomnij... tak bedzie lepiej wiem ze to trudne ale po co robic soebie nadzieje skoro on zapomnial o tobie

taaa tylko ze ona ten topik wczoraj zalozyla i wczoraj byly urodziny wiec pewnie wyslala tego smsa :O

Gość oleanderbiały
jeżeli jestes w stanie bez emocji, bez odwoływania się do przeszłości zadzwonić , złożyć życzenia , i ewentualnie zapytac grzecznościowo co u niego, to jak najbardziej jest to na miejscu. Tylko czy napewno tego chcesz?, czy to nie zburzy twojego i tak bylejakiego spokoju? Przemyśl to.