Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO JEST GRANE

KTOS DO MNIE DZWONI, POKAZUJE SIE UKRYTY NUMER, ODBIERAM I CISZA!!! CO JEST?????

Polecane posty

Gość CO JEST GRANE

Gość kursy masaz tajski warszawa
telefon z zagranicy przez internet?

Gość CO JEST GRANE
nie rozumiem? myslisz ze ktos próbuje sie dodzwonic z zagranicy? to bardzo mozliwe bo moj chłopak wyjechał kilka dni temu! napisz cos wiecej

Gość CO JEST GRANE
PROSZE NAPISZCIE

Gość bardzo brzydki nick
Masz cichego wielbiciela (-ke) :D

Gość slank
a skad mamy wiedziec co jest grane? Pewnie ktos sobie jaja robi telefonujac z zastrzezonego telefonu. Bo co to niby jeszcze moze byc. Włamywacze sprawdzaja, czy ktos jest w domu? Kolega chłopaka sprawdza czy nie szlajasz sie nie wiadomo gdzioe? Kolezanka chłopaka upewnia się, ze z nim nie pojechałaś? Podpadłaś komus i teraz usiłuje wywołac twój niepokój, zreszta jak widac skutecznie. Co mam jeszcze wymyślać?, nie bardzo mi się chce, takie telefony trzeba olewac i juz.

Gość CO JEST GRANE
dzieki ale chodzi mi o ten wpis : telefon z zagranicy przez internet? chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej na ten temat! zastanawiam sie nad tym dlatego, poniwwaz gdy odebralam to byla cisza, ale nie taka ze ktos jest po drugiej stronie i sie nie odzywa, tylko cisza jakby nie bylo normalnego poloczenia! rozumiecie?

Gość kursy masaz tajski warszawa
poniewaz sa one bardzo tanie albo nawet darmowe to czasami szwankuja - moga cie slyszec a ty ich nie mozesz czy na odwrot.