Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonaaaaa

cholera, znalazłam go.......

Polecane posty

do czy chodzi o mniee wiesz jaki? taki co odtracil jej ego, bo nie uczucia. Kobieta teraz dba o ego, jak to on jej nie cche, nie chcial..

Gość takaonaaaaa
Nie płaczę, to po pierwsze. Po drugie dupkiem byl od zawsze chyba, tylko ja bylam altruistką i chccialam mu pomóc. Skoro nie chce pomocy to nie:):)

Gość czy chodzi o mnie
A może za bardzo chcialaś , może było na siłę i gostek się przestraszył, może nie potrafił zrozumieć Twoich słów inteligentnych , może nie potrafi Tobie dorównać intelektualnie , może jesteś intelektualistką ? Moim zdaniem gostek się Ciebie wystraszył :)

Gość czy chodzi o mnie
Mnie imponują mądre i inteligentne kobiety , chciałbym mieć właśnie taką żonkę :)

Gość takaonaaaaa
Tak wystraszył się, jak mu kasy zabraklo na paliwo, bo od pól roku nie ma pracy, a ja mu na nią nie chciałam dać:):) Przecież nie będę utrzymywać faceta. Szkoda mi go bylo, ale bez przesady.

22:14 niespotykane, na miare mojego kochania:) tez tak ma:) mam nadzieje, ze tez chce taka zonke:P i tacy faceci sa super, madrzy i intelkigenti:) pomysłowi:)

Gość czy chodzi o mnie
Mnie to dziwi bardzo , kiedy słyszę , że facet od kobiety pożycza pieniądze lub sobie bierze jej pieniądze na paliwo lub wyjście z kumplami do knajpy ale są różne kobiety i zgadzają się na dziwne sprawy , słyszalem o przypadku , zdesperowana samotna kobieta poszla do biura matrymonialnego przed Sylwestrem , wybrała sobie gostka z katalogu , spotkali się i pojechali razem na zakupy jej autem , ona kupiła jemu garnitur za 2000 zł , zapłaciła za oboje i razem balowali na zabawie sylwestrowej , tej kobiecie zależało tylko na tym aby w Sylwesrta nie musiała samotnie spędzać i co powiesz o takim przypadku ?

Gość takaonaaaaa
Ja jeszcze nie mam zamiaru wydawać pieniędzy na facetów. Może kiedyś... jak będę stara i nie będę chciała samotnie spędzać Sylwestra............

Gość czy chodzi o mnie
Podobno kobieta samotna jest gotowa do wielu poświęceń , czy to prawda ?

Gość takaonaaaaa
A o jakie poświęcenia chodzi??? Bo ja nie mam zamiaru

nie wiem, raczje zdesperowana na wszytsko sie godiz, na zwiazke bez miłosic itp a ta co kocha, to ratuje, jak inni go krzywdza a mienia sie jego przyjaciolmi, ona to mowi. to szeroki temat nie da sie go omowic, piszac, trzeba słow rozmowy:)czasem ktos krzywdzi tak, ze tego nie widac, bo sam siebie uwaza za pokrzywdzonego.. itp ale moze ten sylwester był droga to blizszego poznania tego faceta/ to cos takiegi jak np znalam dziewcyzny co wstyd im było isc samej na studniowke, no jak to one takie super i bez faceta? brały obych, a czesto maloznnaych aby tylko ialy z kim, by nie byly same. I odstawialy aktorstwo na sali:) zatem takie cechy sie nie zatraca, ma sie je nadal, nawte wtedy gdy sie ma 100 lat i dluzej. Nie uwazam ze to złe.. opna nie chciala byc sama w sylwestra i zaprosila obca, ale samotna osobe.. z tym kupowaniem mu przesadzila.

Gość czy chodzi o mnie
biała_magnolia Świetnie, że wiesz o co chodzi , tak czuję , że gdybyśmy się spotkali to cale noce przegadamy , mam wrażenie, że świetną jesteś kobietą :)

Gość takaonaaaaa
Podpuszczania ciąg dalszy. Właśnie od dwóch dni mam możliwość przekonania się ,że to nie jest tylko dupek, to dupek do kwadratu:) Dziewczyny, jak się okazuje, znalazłam świetny sposób na poznanie prawdy o moim byłym:) Polecam:):) Tylko żeby nie poniosły Was emocje, ja czasami robię okrągłe oczy, jakie bzdury on pisze. Już dowiedziałam się prawie wszystkiego, co chciałam wiedzieć:) No i rozgrzałam go do czerwoności, mówi o porozumieniu dusz:) A jak go ma nie być, skoro tak dobrze się znamy???

Gość oicfar
witam ... czemu glownym tematem tu jest KASA? czy ona jest az tak bardzo warzna u facetow? moze ja nie widze moze mam nadmiar jej ale czy to jest tak warzne ze kobiety placza kiedy jej byly dorabia sie i ma niezle kokosy ?? pamietajcie ze zyjemy w polsce a tu ludzie sa podzieleniu biedni i bogaci ... no kobietki nie mozecie patrzec na flote zawsze patrzcie na faceta jaki jest w srodq bo nnie raz to prawdziwi rycerze :)

Gość oicfar
DOO " 42352345234534 " buuhahaha ja nie mam power gg a moja kobieta nieraz odzywala sie co jakis czas do mnie z innego gg i co ? lipa cos jej nie wyszlo o jesli ktos sie do mnie odzywa a jest to kobieta to mam dystans :D slaby sposob na sprawdzenie lepiej zastosowac HAK :D hehe

takaonaaaaa taaaak, porozumienie dusz hehe, mój były tez tak twierdzi, a dokładnie \"bratnie dusze\" pisze ze go ciarki przechodza jak ze mna pisze i ze chyba jestesmy dla siebie stworzeni hahaha! Te rozmowy z nim są super, po prostu total obrzydzenie i zniechecenie do niego. Wczoraj przejrzałam całe archiwum rozmów i grymas zniechecenia jawił sie na mojej twarzy. Te same bajery, które mi gadał, ten sam styl wypowiedzi, napalony na maxa.... Jesus.. to straszne.. Stary a taki głupi ech..

Gość takaonaaaaa
Moona, oni chyba wszyscy tak mają, już mi się to nudzi, ale punkt kulminacyjny przewidziałam na sobotę, więc dotrzymam:)

Gość oicfar
hehe a ja w sobotem mam 2 lata z moja ksiezniczka hehe :D:D:D

takaonaaaaa umieram z niecierpliwości i ciekawości jaką to mu niespodzianke zgotowałam. Domyślam sie, ze nie piśniesz słówkiem dopóki jej nie zrealizujesz:-) Czekam zatem na sobote razem z Toba:-)

Gość takaonaaaaa
Oczywiście opiwiem, jak zrealizuję plan:)

Gość takaonaaaaa
Opowiem:):)