Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiejaca tego

nie rozumiem ludzi ktorzy sie opalaja

Polecane posty

Gość skoro ciebie wali
co inni o tobie myślą to nie ekscytuj się tak cudzą opalenizną. Przecież ciebie to nie dotyczy. Nie rozumiem skąd ta piana z ust.

Gość ja nie lubie sie opalać
no i mnie tez to wkur*** mama mi wiecznie powtarza, zreszta cala rodzinka: Wyjdz na slonce, idz sie poopalaj, o gosh, dlaczego opalenizna jest taka modna?:O szkoda,ze nie zyje w 19 wieku

to jest kwestia charakteru. jedne opalają sie- bo lubia; inne- bo boja sie, ze kolezanki bedą na nie krzywo patrzec; ja tez sie opalam- dlaczego? bo jestem chora a słońce powoduje zatrzymanie postepów choroby. zawsze kolezanki mówią, że wygladam jak czekoladka.... czy robie to dlatego, ze to lubie? hmm... nie powiedzialabym. Dlatego zanim kogos osądzisz i \"wrzucisz do wanny\" zastanów sie troszke... myślenie nei boli... a skoro lubisz blada cere- to super ;) Twoja sprawa.. ale nei próbuj przekonać do niej innych- bo sama widzisz jak to wkurza jak Ciebei próbuja przekonac do opalania

Gość nierozumiejaca tego
a ja mysle ze wiekszosc sie opala tylko dlatego ze taka moda a do tej piany z ust to nie piana tylko czlowiek sie normalnie pyta zeby cos zrozumiec a tu od razu jakies nie wiadomo co

Gość nierozumiejaca tego
spytalam dlatego zeby sprobowac zrozumiec a nie dlatego ze mnie obchodzi co inni o mnie mysla piszecie jakies bzdury i sie dziwicie ze czlowiekowi nerwy puszczaja

jeżeli chcesz, zeby szanowano Twoją decyzje (chcesz byc blada) to szanuj decyzje innych (ktorzy chca byc opaleni)

Gość nierozumiejaca tego
ja pisze ogolnie o ludziach a nie konkretnie o kzadej z was natomiast wy piszecie na moj temat bezposrednio i toz jakim przekonaniem ze wiecie lepiej ode mnie co ja mysle

Gość nierozumiejaca tego
zachowujecie sie jakbyscie postradaly wszytskie rozumy ale to zjawisko powszechne na forum DOWARTOSCIOWYWANIE SIEBIE KOSZTEM INNYCH

dobrze to powiem ogólnie- wszytskie BIAŁOLICE chcecie aby szanowano Wasza decyzje o pozostaniu w cieniu z cera porcelanową; uszanujcie decyzje CZEKOLADEK ;)

Gość nierozumiejaca tego
ja nie powiedzialm ze nie szanuje tylko ze nie rozumiem]

Gość nierozumiejaca tego
nie sadze ze by te biale pozostawaly w cieniu bo to raczej wlasnie one bardziej rzucaja sie w oczy w tlumie murzynow

ludzie sie opalaja na takiej samej zasadzie jak pala paierosy i pija alkohol, wiedza ze im to szkodzi ale robia to bo jest przyjemne. ot i cala filozofia nigdy nie robilas czegos co nie do konca jest zdrowe ale tobie sprawia przyjemnosc/?

Gość nierozumiejaca tego
maly zlosnik nie wiem jakiej odp oczekuje :D

Gość Esther 17
hej ja jestem blada i nie chce niszczyc sobie skory ale ladniej mi gdy jestem opalona(kazdy tak mowi) ale mimo to nie opalam sie prawie wcale :P olewam czyjes zdanie, jesli kanon piekna dzisiejszy to murzyni to ok ale zawsze mozna byc oryginalną bielutką, co nie znaczy ze brzydką

slyszalas kiedys o hedonistach? żyć pełnią życia, robic to co sie chce, teraz, własnei teraz i nie martwić sie jutrem. CIESZYC SIE ŻYCIEM i robic z nim wszystko to na co ma sie ohote ;)

Gość nierozumiejaca tego
no i ok wystarczylo napisac ze ludzie ci sa hedonistami i juz a nie zaczynac od dupy maryni

Gość upupi
ja tam lubie zapalic sobie a i piwkiem nie pogardze. a do tego lezac sobie na plazy.....zyc nie umierac :) :) :)

Gość Esther 17
hej zlosniku :) myslisz ze rozyk pasuje gdy ktos jest blady hehe

albo masz charakterek i obronisz swój rózowy image, albo.... oddaj to do PCK i ubieraj sie tak, ze kiedy Cie ktos zaczepi nie bedziesz sie musiała rumienic.. ze wstydu

Gość tak tak tak...
o o czym niby pisałam?

Gość ja chcę blade lico
te mały złośnik ty to masz ochotę robić błędy ortogr? co?:P

haha- nie powiem, bywa, że gubie przecinki, przestwiam literki a niektóre nawet zjadam (pychotka) ;)

Gość ja chcę blade lico
mały złośnik a to ja wiem,ty miałeś nicka na litere F co?

Gość a mnie najbardziej
podobaja się farbowane blondyny spalone na chipsa, slicznosci :o

nie ;) od zawsze jestem malym zlosnikiem- i dobrze mi z tym. Nie mam tez zamiaru nikogo czarowac, ze zlosnikiem nie jestem ;) taki ju charaktrek

Gość pisze tu tylko raz
pomijajac juz fakt bezcelowosci waszych klotni, to ja znalazlem 1 blad ort w ostatnich wypowiedziach malego zlosnika... ech kobiece fora...

A ja lubie się opalać, lubie mieć lekką opaleniznę- muśniętą słońcem. Niektórzy są czekoladowi bo po prostu mają taką karnację.