Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puma21

Czy odchudzanie i branie tabl.odchudz.moze wpłynąć na kolor okresu itp?Ratunku

Polecane posty

Gość puma21

Kochane otóż odchudzam sie od jakiegos czasu w ciagu 2 tyg schudlam 7 kg , biorę tabletki Thermal pro od jakiegos miesiaca, 2 , noi okres powinnam dostac jutro ,ale wczoraj ciezkopracowalam , pomagałam babci nosic skrzynki z pomidorami, ktore byly bardzo ciezkie,a ze względu na chorobe dziadziusia nie moze on dzwigac noi moze dlatego przyspieszyl mi sie okres ,ale niestety jest bardziej brunatny niz krwisty noi jak woda , dziwny :( co jest grane ?? moze to tak na poczatku skoro powinnam dostac jutro ,bo zawsze dostaje regularnie :( błagam ratujcie ,a co do ciazy to nie mam pojecia ostatni raz robilam to wczoraj z chlopakiem ,ale to dni nieplodne ,sama juz nie wiem :(

Moim zdaniem przy regularnym braniu tabletek nie możliwe abyś była w ciąży. Rytm miesiączki mogło przestawić odchudzanie i wysiłek fizyczny. Ja gdy przeszłam na microgynon ten dostaję okres raz dwa dni póżniej, raz wcześniej... Wcześniej brałam logest i nic nie było wstanie zakłucić rytmu. Dostawałam co do dnia, a nawet godziny okres, więc chyba zależy to też od hormonów, które bierzesz i jak organiz reaguje. Ja przeszłam na microgynon ze względu na cenę, ale bardzo sobie chwalę logest.

Gość puma21
ale ja nie biore kochana tabletek anty tylko na odchudzanie :( dziekuje za wypowiedzenie sie ❤️

Gwałtowne odchudzanie a tym bardziej tabletki na odchudzanie mogą nie tyle wpłynąć na kolor okresu co na wystąpienie owulacji - to znaczy mogą ją zatrzymać lub przesunąć - a to może wpłynąć na rodzaj wydzieliny miesiączkowej. Np. przy braku owulacji okres może być dużo bardziej skąpy, brunatnawy itp. i oczywiście jego termin może się przesunąć! Co do ewentualnej ciąży to tylko Sama możesz Sobie odpowiedzieć czy jest ona możliwa czy też nie. A jeśli się odchudzasz to absolutnie powinnaś się porządnie zabezpieczać, bo przez przypadek zachodząc w ciąże możesz poważnie dziecku zaszkodzić - bo Twój organizm jest osłabiony i nie przygotowany do ciąży.

Gość gość
Ja na odchudzanie biorę linea 20+ jeśli chodzi o strate kilogramów to muszę przyznać że działa ale do tego biorę jeszcze hydrominum . moja ostatnia miesiączka była baaardzo skąpa , zawsze dostaje miesiączkę w sobote i tak też się stało z tym że przez cały weekend miałam zaledwie kilka plamek może wielkości paznokcia i też się zastanawiałam czy to przez tabletki ,nawet męża tak dla mojego świętego spokoju poprosiłam aby kupił mi test ciążowy mimo to że biorę również tabletki anty . test negatywny uffff..... słyszalam że tabletki na odchudzanie mogą zakłócić miesiączkę a nawet spowodować jej brak , więc nie przejmuj się , z resztą doradzam wizytę u ginekologa on ci to wyjaśni najlepiej .

Gość gość
Ja byłam na kuracji z preparatem Slimcea. Są to tabletki wspomagające odchudzanie. Odczuwałam na nich hamowanie łaknienia. Świetnie przydaje się to przy utrzymaniu diety bądź zwyczajnemu nie podjadaniu. Efekty to oczywiście spadek wagi. Na początku powolutku, ale po 2 miesiącach mogłam już pochwalić się 7kg mniej.