Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁA ANKIETA

ANKIETA CZ.2!! PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Polecane posty

Gość MAŁA ANKIETA

Tu proszę o odpowiedzi na następujące pytania.(Szczególnie osoby które odpowiedziały na pierwszą część ankiety-topik:"WAŻNE!DZIEWCZYNY PROSZE ODPOWIEDZCIE"- prosze o wpisywanie sie pod tym samym nickiem) 1.Jak oceniasz swoje ciało (od 0-6pkt): 2.Czy masz kompleksy? (jesli tak to na jakim punkcie): 3.Czy, gdybys miała taką możliwość poddałabyś się operacji plastycznej?: 4.Na co Twoim zdaniem mężczyźni najbardziej zwracają uwagę patrząc pierwszy raz na kobietę?: 5. Czy uważasz, że dla mężczyzny ważniejszy jest wygląd kobiety niż charakter? z góry dziękuję bardzo za udzielone odpowiedzi.

Gość kokoszanel99
1. 3 2. rozstępy, długi nos, celulitis 3. nie bo bym się bala 4. na urode, wygląd, inteligencję i czy nie lecą na kase 5. zdecydowanie wygląd

Gość mała ankieta
up

Gość gewwgh
1. 4 2.brzucha. stóp 3.nie 4.tyłek 5tak

Gość ---------/////

1. 3 2. nadwaga 3. raczej nie 4. piersi, twarz, sylwetka, ubiór 5. to zależy od mężczyzny

Gość zakiszony ogórek
1 3 2 garbie sie mam rozstepy za duza dupe za male cyce za gruba jestem i w ogole to lepiej by sie mnie zapytac co mi sie w sobie podoba:P 3 mam zamiar zrobic cos z soba za pieniadze na 18-stke, potem z kolei jak sobie zzarobie z pierwszej pracy, a jak bede kolo 40-stki usune zmarszczki jadem kielbasianym:D 4 nogi... no i moze tylek 5 nie wyglad to tylko 1/3

Gość saszetka
1.30 2. tak na punkcie twarzy...........mam problem z wypryskami:(, na punkcie brzucha...ma na nim włsoki 3.oczywsicie że tak 4.na twarz i fajne ciuszki, potem na figure 5.tak

2 za duza dupa, za szerokie biodra, za mocne uda, niezgrabne nogi, okragla twarz, pieprzyki na twarzy,za niska jestem nie, bo mi to i tak nie pomoze na twarz, piersi, nogi wyglad, charakter sie na 3.miejscu liczy

Gość mala ankietka
up

Gość mała ankieta
up

Gość mala ankietka
up

4 tak, są związane z moją ciągłą walką z wrastajacymi kłakami brrr... nie na całokształt;) zależy którego i do czego mu ta kobieta potrzebna

Gość mala ankietka
up

Gość mala ankieta
up

Gość blablalalala
1) 3 2) mam 3) nie... raczej. 4) twarz 5) charakter

Gość mala ankieta
up

Gość stara pudernica
1. na 4 2.cycki 3.nie , przynajmniej na tym etapie życia 4.na ogólny zarys sylwetki i jej proporcje 5.nie - rozłożyłabym to 60% charakter , 40% wygląd

Gość mala ankieta
up

1.Jak oceniasz swoje ciało (od 0-6pkt): 5,5 :-D 2.Czy masz kompleksy? (jesli tak to na jakim punkcie): raczej nie, a właściwie już nie :-D 3.Czy, gdybys miała taką możliwość poddałabyś się operacji plastycznej?: nigdy 4.Na co Twoim zdaniem mężczyźni najbardziej zwracają uwagę patrząc pierwszy raz na kobietę?: na oczy 5. Czy uważasz, że dla mężczyzny ważniejszy jest wygląd kobiety niż charakter? wygląd nie jest najważniejszy, czasami wystarczy mieć w sobiie to COŚ czego szuka każdy facet. Ale należy pamiętać, że mężczyźni są jednak wzrokowcami i lubią patrzeć na piękne zadbane kobiety :-D

Gość agnieszka440
1. 4 2. tak: brzuch, uda, pupa 3. nie wiem 4. figurę i twarz 5. tak

Gość mala ankieta
up

Gość e2-mencizna
1-4 2nie- akceptuje swoje ciało ale wiem ze waze wiecej niz powienienem 3 nie 4 wygląd charakter usposobienie 5 charakter jest dla mnie bardziej cenioną cechą niz uroda uroda przemija a charakter zostaje na 40 moze 70 lat ":)

Gość jaaaaaaaaa
1.4 2.zbyt małe piersi 3.nie 4.to zależy od mężczyzny 5.j.w.

Gość mala ankieta
up

Gość mala ankieta
up