Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuba30

Apel do panów przy kasie! - Żeńcie się tylko z bogatymi dziewczynami

Polecane posty

Nie tracie czasu na podstępne zakusy biednych pannien, one chca was oskubać, dla nich liczy się tylko kasa, chcą abyście ich utrzymywali. Nie róbcie tego! Zobaczcie jakie przebiegłe sa kobety, one poszukują tylko bogatych facetów, mówię tak bo sam byłem biedny. Ale się dorobiłem wyszedłem na swoje, posłuchajcie mojej historii. U mnie w domu od dzieciństwa była biedna, nie było w co się ubrac, czasem i co jeść. Przez lata młodzieńcze to ja byłem ten groszy, żadna nie chciała być ze mną, każda patrzyła tylko na to czy masz peniądze czy nie, było tak do czasu kiedy przekroczyłem 27 lat. Odkąd wyszedłem na swoje zainwestowałem w siebie i teraz zbieram profity. Jeżeli chcecie mieć prawdziwe uczucie miłośći, to tylko z taką, której nie zalezy na pieniądzu, gdyż sama je ma. Nie tracicie pieniedzy i dajcie się czarować bidulkom, one dobrze wiedzą do kogo startowac i z kogo ssać pieniądz. One dobrze mają rozwinięty instytnkt materializmu. Szukają te pijawki tak długo az znajdą, a póxniej piszą że mają wielką miłość. Bo u kobiety miłość znaczy powodzenie bytowe na odpowiednim poziomie. Nie dajcie sobie utrzymywac darmozjada. Jesli kobieta nie pracuje, nie ma wykształcenia i nie ma perspektyw na to, że może zarabiać aby utrzymać chociąż te 50% to uwazajcie na takie!

Gość JESTEŚ GŁUPI KOLEŚ
uważasz, że skoro kobieta nie pracuje o od razu Cię skubie ??/ A ile bys zapłaił za prowadzenie domu ?? Może mężowie powinni płacić żonom za gotowanie, pranie, sprzątanie i wychowywanie dzieci ? Tylko ciekawe ilu panów byłoby na to stać ????

Gość jestemmmm kobieta
i zgadzam sie z Panem :) chociaz kobiety nie przyznaja sie do tego to w glebi duszy wiedza, ze tak jest :)

Gość 333333
Tak, ale to wcale nie musi byc ze biedna dziewczyna, musi leciec tylko na kase. Bogata tez moze chciec wiecej. Najlepiej to jest zrobic, aby nie obnosic sie ze swoimi profitami, tylko byc normalnym przecietnym czlowiekiem, wtedy bedziesz wiedzial ze ona nie leci na Twoja kase tylko na Ciebie. PS: Wiadomo że być bogotym jest łatwiej bo ma się dostep do wielu rzeczy o których biedny może tylko marzyć. Jakaś laska poleciała na Twoje pieniądze i teraz jestes rozgoryczony???> Ja mogę powiedzieć za siebie, że dla pieniędzy nie wyszłabym za mąż nawet za najbogatszego faceta na ziemi. :):) hihi

Po pierwsze sam sobie piore gotuje zmywam gary i sprzątam, kobieta jeżeli nie zarabia odchodzi do lamusa, i ja nie potrzebuje płacić za te rzeczy skoro sam mogę je zrobić, kobieta jeżeli nie pracuje niech nie je! Dlatego te bidulki własnie takie są, siedzą w domu i opowiadają że prowadzenie domu kosztuje i dlatego do roboty sie taka nie nadaje. I chce aby ją utrzymywać przez całe życie. Dlatego powinno być wiecej wyzwolonych kobiet, a nie takie co tylko co sie urodza to szukają męża, a ja nie znajdą to panika, bogatego męża zaznaczam. Poznałem się na was i na waszym materializmie, 90% kobiet to istne pijawy lecące na pieniądz.

Gość smutne bardzo
jestes troche niesprawiedliwy...Ja nie mam kasy, tzn nie głoduje, utrzymuje sie sama od 18 roku zycia i całkiem dobrze mi to wychodzi. I mam w dupie takich kolesi jak Ty ( przepraszam) i i ch kase. ..własnie dlatego ze mysla tak jak Ty...

Gość przedstawiciel umowny
Kuba30, ja podejrzewam że każdy chce cię oskubać. Uważaj, nie daj się. Do wszystkich: tak to jest gdy biedny się dorobi, odwala mu wtedy na punkcie pieniędzy. Dziewczyny uważajcie, nigdy nie wiążcie się z facetem który był nikim a się dorobił, wcześniej czy później odwali mu szajba a na starość, choćby spał na pieniądzach, będzie zbierał suchy chleb po śmietnikach i prędzej umrze z głodu niż wyda złotówkę. Jeszcze raz do Kuby30: wiesz... mimo wszystko to się da leczyć.

Gość niezupelnie
nie mysle ze tylko takie sa kobiety? mezczyzni sa tacy sami,jestesmy ludzmi ,kazdy chcialby zyc na jakims poziomie i nie koniecznie ciezko pracujac,,,A tak na marginesie wszystko zalezy od czlowieka ,od tego kim jestesmy,od tego jak zostalismy wychowani,od tego jakie wartosci maja dla nas znaczenie

Gość przedstawiciel umowny
Widzisz Kuba30, jak by ci to powiedzieć... Może w najprostszy sposób. Otóż czuję się bardziej komfortowo niż ty, nigdy nie miałam ani bardzo dużych pieniędzy ani nie głodowałam, nie boję się o pieniądze ale wiem jak ważne jest o nie zabiegać, pracuję, utrzymywałam bardzo długo mojego partnera, którego poznałam gdy nie miał niczego prócz ubrania na sobie, jesteśmy razem i jesteśmy szczęśliwi. A ty masz jakieś lęki i na serio powinieneś wydać troszkę pieniędzy na dobrego psychologa dla siebie.

przedstawiciel umowny -> Ale ty jestes głupi, myślisz, że ten kto urodził się z peniedzmi, odziedziczył fortune po rodzicach naprawdę jest lepszy? A ja nic powiem guzik prawda, taki to dopiero jest leń. Każdy normalny facet dorobia się Gates zbija fortune, Kulczyk i inni, ciężką wytwalą praca dopinają swego, ty byś od razu chcial się urodzić z rolexem na dłoni. Dlatego ja wiem jak smakuje bieda i jak smakuje pienądz. I wiem jak mężczyzna jest biedny to jak laski mają go w dupie, dlatego ja mówię, że uczucie może być tylko z taką ktora pieniądz wie jak smakuje bo sama go ma (bogata), a wiec... biedni z biednymi bogaci z bogatymi

Gość smutne bardzo
Skoro laski miały Cie w dupie...to moze sie nad tym zastanów...moze to nie z braku pieniedzy?? a?? Wez sobie córeczke tatusia, plastikowa i fantastik plastik i super zycie z nia bedzie. Jestes pusty. I nie licz nigdy na szczesliwy zwiazek z takim podejsciem. Jak ja takich nienawidze.... bleeeeeeeeeeeeeeee

Gość 333333
sorry facet to Ty się do których zaliczasz??? Wiesz możesz w bardzo szybkim czasie zostać biednym to nawet prostsze niz zostac bogatym. TO JEST WŁAŚNIE NOWOBOGACKIE PODEJŚCIE DO ŻYCIA. zawsze sie znajdzie ktoś bogatszy od Ciebie... oczywiście rzeczą względną jest pojmowania bogactwa.

Gość 333333
smutne bardzo ----> popieram

Gość smutne bardzo
i o jakim uczuciu Ty mowisz? Ty wiesz o co w tej zabawie chodzi???????!!!!!.....

Gość niezupelnie
ale jestes zgryzliwy ????? ktos bardzo mocno cie skrzywdzil i nie potrafisz sie z tym pogodzic?moze faktycznie przydal by ci sie psycholog,,,moze pomoze ? i nie bedziesz musial sie zamartwiac ze chca cie oskubac z pieniazkow????

Gość prawda boli
Zgadzam się z Kubą. Kobiety są strasznie łase na pieniądze. Dziwki po prostu...

Gość tak samo jak faceci

prawda boli - Ta akurat prawda nie boli , ona śmieszy :D łudźcie sie dalej panowie , ze macie problemy z kobietami tylko przez kase :)

Gość Ciemna Masa
do Kuba 30>>>>> A co powiesz na taka sytuacje: Chlopak pochodzi z niezamoznej rodziny, uczy sie, studiuje, pracuje gdzies za marny grosz. Poznaje dziewczyne z troszke bogatszej rodzin niz on, takze po studiach, pracuje, ale za jeszcz marniejsze pieniadze. Namawia chlopaka na zmiane pracy, bo ma dobry kierunek studiow, jest inteligentny, wiec na paweno sobie poradzi. Mobilizuje go.Udaje sie. Chlopak dostaje super ekstra prace za super ekstra pieniadze, ale w innym miescie. Teraz dylemat. Kochaja sie, no ale on musi zmienic miejsce zamieszkania, a ona ma tu prace. Wiec po dyskusjach ona decyduje sie rzucic robote i pojechac ze swoim facetem. Na miejscu okazuje sie, ze ona nie moze znalezc dla siebie zajecia. Ale on tyle zarabia, ze stac ich na wszystko, nawet na wakacje 2x w roku na Hawajach. Ona staje sie kura domowa i zyja z jego pensji. Co w takiej sytuacji???

Gość niezupelnie
prawda boli ----nie chciala bym miec z toba nic wspolnego!!!!!! zal mi przyszlej twojej kobiety? -a moze obecnej? KOBIETO TO DZIWKI---A WY ? MEZCZYZNITO ?? CO??????

Gość TiNaa
A ja sie z Toba zgadzam. Bo faktycznie tak jest, oczywiście nie wszyscy (mówie tu zarówno o kobietach jak i facetach:) ) tacy są, ale bogatsi mężczyźni/kobiety to smakowite kąski dla tych nieco lub bardziej biedniejszych. I zawsze trzeba mieć oczy szeroko otwarte ;) Pozdrawiam.

Gość zaskoczona głupotaaa
ja licze, ze to głupawa prowokacja...ale jesli naprawde są ludzie którzy tak myslą, to cieszę się, że mam niewątpliwe szczeście takowych nie znać:) Mam 24 lata, jestem z rodziny bardzo przeciętnej jesli chodzi o kasę i to co materialne. Za to mam wspaniałych bliskich, ktorzy są super ludźmi i którzy jak sądze wychowali mnie na porządną kobietę. Od ponad 3 lat jestem z chłopakiem, który ma takie pieniądze (tzn rodzice a tym samym on i wszystko wskazuje na to ze w przyszlosci jego syt będzie podobna) o ktorych mi sie nie sniło. I jest nam ze sobą wspaniale. Nigdy nie było między nami nieporozumien w tej kwestii. Mi nigdy nie przyszło do głowy wyciągać od niego jakiekolwiek pieniądze, czy w jakis inny sposób korzystac z tego co ma on i jego rodzina. Oczywiscie jesli sami zapraszaja lub cos proponują, zwykle nie odmawiam, ale to z czystej sympatii i zeby nie tworzyc dziwnych, porozniających sytuacji między nami. Prawda jest taka, ze wszystko zalezy od charakteru, bo "pijawką" moze byc kazda laska, niezaleznie od pochodzenia i tego co posiada. Powiem tak, Ci którzy mają posrane w głowie, z tymi którzy maja posrane w głowie,a ludzie którzy wiedzą co jest naprawde ważne, z tymi którzy równiez wiedzą.

Gość ________LLL
Pieniądz rządzi światem, tej prawdy nie da się ukryć, - te lekcje pojeły na razie kobiety i to one szukają księców z bajek. Mężczyzni licza na miłość, jeszcze niektórzy nie pojeli że za forse mogą mięc tutaj uczucie (kazde zresztą uczucie jest mniejszym lub większym kłamstwem zaleznym od wielu czynników), nie ma nic bezwarunkowego w miłości ludzi, oni kachają tylko to co masz i kim jesteś. Nie kochaja za nic, oni kachają za coś.

zaskoczona głupotaaa -> Wiedziałaś kogo usidlić, gratuluje PS: nie roztrząsam sytuacji z komputra

Kuba30 - nawet nie pomyslałam ,że to sytuacja TYLKO z komputera ;) Własciwe wybory to całkiem inny temat . zaskoczona głupotaaa - Bardzo dobra puenta

Gość zaskoczona głupotaaa
żałosny jestes koleś :) naprawde żal mi Ciebie... zalecałabym wizytę u terapeuty żebyś pozbył się kompleksów z przeszłości i chorej podejrzliwości i niewiary w ludzi. Bo z takim podejściem nigdy nie poznasz co to prawdziwa miłość, chociaz tak naprawdę mam to gdzieś :)

Gość Ciemna Masa
Czy waszym zdaniem kobieta, ktora sprzata, gotuje, pierze, prasuje, odkurza, myje gary i cala chalupe, ktora dba o terminy niczym asystentka przezesunia - aby na czas zaplacic za prad, gaz, wode, telefon, internet, tv+radio, pamieta o urodzinach i imieninach wszystkich z rodziny i znajomych oraz tesciow, ktora wszystko zalatwia w urzedach, wychowuje dzieci, robi wszelkie zakupy, mysli o wszyskim i wszystkich, dba o dzialke+ogrod, kapie i karmi psa, prowadzi do weterynarza, wyrzuca smieci, czysci kibel w domu, wysyla kartki na swieta, sms-uje i mail-uje i tak dalej i tak dalej... nic nie robi?????????????????? :-O:-O:-O Chyba jej powiem, ze sie leni...

smutny będzie Twoj los jeśli zakochasz się w dziewczynie, która będzie wg Ciebie zbyt biedna, a serce nie sługa i nie słucha glosu rozsądku czy myślisz że ludzie bez kasy nie mają ambicji, honoru, poczucia wlasnej godności, smutny ten Twoj świat, nie ma w nim wiary w drugiego czlowieka...

przestancie oprawiac w kult swoje domowe obowiązki, bank może płacić rachunki wszystkie, a od mejlowanie i smsowania to rzeczywiście może glowka rozboleć, taka ciężka praca :) Gotowanie sprzątanie i inne prace domowe sam wykonuje, nawet lepiej niż nie jedna z was.